pondelok 30. augusta 2010

Talentmania na Facebooku prosí o zdieľanie skupiny, fanúšikovia sú zo šou sklamaní

Zväčša negatívne reakcie sa sypú na hlavy Markízy a Novy smerom na ich projekt Talentmania. Administrátori oficiálnej stránky na Facebooku dokonca prosia o zdieľanie.


Tak, ako Talentmania pôsobila pred šou, ešte horšie pôsobí po nej. Negatívne reakcie totižto prichádzajú od jej nádejných fanúšikov okamžite po odvysielaní úvodnej časti. Najviac skritizovali moderátora Mareša či samotné prevedenie priameho prenosu, ktorý označili za "dedinský jarmok, šaškáreň, trapárna, lacná estráda" a aj zopár nadávkami.


Administrátori skupiny sa snažia situáciu zachrániť a naopak si pýtajú ďalšie kritické reakcie. "Velmi si ceníme vaší věcné kritiky a nápadů na vylepšení - rádi bychom jich tu měli co nejvíce," píše sa v jednom zo statusov. Ten však začína prekvapujúcou prosbou o zdieľanie oficiálnej skupiny Talentmania s priateľmi: "Sdílejte, prosím, tuto stránku svým přátelům, se kterými diskutujete na téma talentových show." Návštevníci skupiny hneď zavalili tento status komentármi typu "To by se Vám líbilo, co?", alebo "Ne, nikdy!"


Markíze a Nove tak nevyšiel projekt ani pre tých, ktorí mu dávali šancu. Prílišná pompéznosť či snaha byť najlepší, čím sa zmysel projektu, nájsť talent úplne potlačil do úzadia. Divákom prekážal aj "najlepší" moderátor v Čechách, o ktorého tak Prima s Novou mali bojovať. Úprimne, viete si predstaviť, že by Mareš moderoval Talent s Pycom namiesto Jakuba?



Foto: TV Markíza, TV Nova

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára