pondelok 30. augusta 2010

Reakce na 1.díl Česko Slovensko má Talent

Po včerejším odvysílaném prvním dílu show ČSMT se na internetu, facebooku, tisku, rádiu rozběhlo plno diskuzí. A musíme přiznat, že většinou jsou to hodně kladné ohlasy, pojďme si shrnout jak kde reagují.


Facebook


Už pár minut před začátkem 1.dílu přispívalo hodně lidí příspěvky na oficiální FB ČSMT, odbilo 19:50 a s příspěvky se doslova roztrhl pytel! Sekundu, co sekundu přibývalo víc a víc příspěvků, všichni nadšeně komentovali střih, podání a soutěžící. Velkou diskuzi rozpoutal kouzelník, který si řezal ruku, u kterého Lucie málem vyletěla ze sedačky.Pokud máte účet na Facebooku určitě i vám tam vaši známý přispívali příspěvky, diskutovali o talentech. I nyní přibývají nadšené komentáře minutu co minutu. Tohle se opravdu podařilo. Lidé na FB zvolili originál.


Tisk


U tisku ČSMT také zvítězilo, téměř všichni uznali, že originál je opravdu jen jeden a to druhé je spíš estráda. U konkurence se stával trapas za trapasem, nejenom, že Nova s Makrízou přišli o miliony, diváci kolabovali, ohraný Mareš s jeho už lacinými vtípky a ohraná porota. Kde kdo uznal, že se to s Primou a Jojkou nedalo vůbec srovnávat.


Internetové portály


I množství internetových serverů diskutuje o TALENTU, často si pokládají otázku ČSMT nebo TM, odpověď je většinou stejná, tudíž i zde zvítězil originál.


Co vy, objevili jste už tu pravou show?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára