sobota 28. augusta 2010

Prima s Joj odštartujú Talent vo svojich prominentných správach

Česko Slovensko má talent štartuje už zajtra a na najväčšiu talentovú šou upozornia aj vo svojich promi správach.


Aktivity na podporu ťažiskového projektu Jojky vyústia dnes v Promi Novinách. Už tento večer sa môžte tešiť na letný špeciál venovaný Česko Slovensko má talent. Jaro Slávik by sa totižto mal stať spolumoderátorom Letných Promi Novín so Stankou Pavolovou, ktoré odvysiela Jojka dnes od 20:15. Jojka podporuje promo k Talentu taktiež odvysielaním prvej minúty na webe a aj v televízii, kde sa objavuje formou upútavky.


Prima využíva materiály s Talentom takmer každý deň vo svojich VIP správach. Snaží sa tak čo najintenzívnejšie priblížiť nový projekt na českých obrazovkách. Preto Prima zaradí prominentnú reláciu špeciálne aj na víkend. Už zajtra sa hosťom Ivany Gottovej stane Jan Kraus, s ktorým má odštartovať "noc plnú talentov". Téma nedeľňajšej relácie bude ako inak "talent" a projektu dokonca udelí arcibiskup požehnanie. Prima však talentované VIP správy odštartuje už dnes, kedy sa prvýkrát v relácii objavia obe moderátorky Ivana Gottová a Martina Gavriely. Témou majú byť rôznorodé talenty, nielen medzi neznámymi, ale aj populárnymi ľuďmi.


Prima na podporu projektu uviedla prvú minútu vo svojich hlavných správach, ktoré neustále rastú a posilňujú svoje postavenie medzi konkurenciou. K tomu okrem talentovaného loga pridala aj odpočítavanie štartu Talentu v spodnej časti obrazovky.


Nova s Markízou v piatok venovali Talentmanii svoje ranné vysielanie. Raňajky s Novou a Teleráno tak doslova zaplnila ich talentová šou a aspoň niekde ste si nemohli nevšimnúť, že sa blíži "mánia". Inak má aj v oblasti proma a kampane Talent navrch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára