utorok 24. augusta 2010

Kontroverzný súťažiaci ČSMT sa predvádzal aj v Talentmanii! Nova naňho láka divákov

Okolo súboja dvoch talentových šou dochádza k novej konfrontácii. Niektorí súťažiaci sa totiž objavili v oboch šou. Jedným z nich je aj svojim správaním škandalózny Jozef.


Jozef sa predviedol v Bratislave na natáčaní divadelných častí Česko Slovensko má talent. Bratislava nemala byť jeho pôvodným miestom na výstup, avšak po jeho rôznych sťažnostiach v predošlých divadlách ho produkcia presunula do Slovenského národného divadla. Tam sa postaral o obrovskú hanbu, keď svojim výstupom znechutil nielen divákov, ale arogantne sa správal aj k porotkyni Lucii Bílej. Keďže my dodržiavame pokyny produkcie, nebudeme prezrádzať ďalšie podrobnosti z nakrúcania, na tie sa tešte v zostrihoch ČSMT.


Na portáli konkurenčnej Talentmanie sa však vyskytol článok z jej nakrúcania divadiel, pričom hlavnou tvárou sa stal ten istý Jozef, ktorý podpísal zmluvu už s produkciou Česko Slovensko má talent. V článku mu dokonca autor vyjadril uznanie za to, že "si podmanil celé divadlo behom okamihu. Jeho uhrančivý pohľad a impozantný zjav nenechali nikoho na pochybách… Teraz sa bude spievať opera." Pritom už len z videa bolo správanie súťažiaceho značne podobné, aj keď ešte stále lepšie, aké predviedol v Česko Slovensko má talent. Jedna z diskutujúcich na oficiálnej FB stránke ČSMT, ktorá na článok upozornila sa vyjadrila, že"... byl v Bratislavě a furt mlel a mlel a nemohl se trefit do melodie a už i Lucie začala zpívat, aby se chytl a stejne ne a furt to komentoval."


Ako je možné, že sa jeden súťažiaci objavil na natáčaní divadiel v oboch šou? Ako je možné, že po podpísaní zmluvy či už bolo prvé Česko Slovensko má talent alebo Talentmania sa mohol zúčastniť jednej aj druhej? Prečo Nova už teraz spravila z kontrovérzneho človeka s "uhrančivým pohľadom a impozantným zjavom" hviezdu a Jojka s Primou nie? My len verme, že nech chybu spravil ktokoľvek, tak takáto hra, ktorá porušuje zmluvy, sa dlho hrať nebude.


Škandalózny Jozef v Talentmanii



Video: talentmania.nova.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára