nedeľa 29. augusta 2010

Je tu najväčší súboj v histórii, začína sa jeseň plná talentov!

Česko Slovensko má talent a Talentmania. Dva najskloňovanejšie projekty v Čechách a na Slovensku. Ich súboj sa môže začať.


O oboch projektoch sme vám popísali už mnoho, všetko podstatné a občas aj menej :) viete, prišiel čas poslednýkrát popriať originálu veľa úspechov. Tvorcovia si dali záležať, vydali zo seba maximum, v príprave čo najdokonalejšieho projektu im pomáhala britská verzia. Verzia, ktorá má zaujať mladých aj starších, pretože Got Talent je pre všetkých.


6 000 talentov na kastingoch, 300 v divadlách, ale už len desiatky v ďalších kolách. My sa nachádzame na začiatku, v najzaujímavejšej časti projektu. Silné emócie, úžasné talenty, ale aj sklamania a veľké očakávania, ktoré sa nepremenili v skutočnosť. Všetko, čo veľká šou má mať, naplno ukáže už prvá časť najväčšej jesennej šou. A vy chcete by pri nej. Preto, od 19:50 Prima a od 20:15 Jojka, nech svietia z okien práve ony. Nech televízie zažijú zaslúžený pocit, že majú na to, byť najlepšie, a že poctivú a kvalitnú prácu diváci vedia odmeniť. Prajeme, nech vyhrá ten lepší a držíme palce originálu. Veľa šťastia!


Štart odpočítavame spoločne :)



Video: Youtube.com

1 komentár:

robo povedal(a)...

nie je ta casomiera zo serialu lost?

Zverejnenie komentára