nedeľa 29. augusta 2010

Česko Slovensko má talent - první dojmy

Den D nadešel, dnes od 19:50 se na bitevním poli utkali 4 nejsilnější české a slovenské televize. Výsledek? Ten se dozvíme zítra z grafů sledovaností, ale nyní si pojďme povědět o dojmech z 1. dílu Česko Slovensko má Talent.


Wow, wow, wow! To nebyly jen časté výkřiky porotkyne Lucky Bílé během mnoha vystoupení, tak by se hlavne dala popsat naše slova po zhlédnutí 1. dílu Česko Slovensko má talent! Nebylo třeba žádné nezdravé snažení se o to, aby show vyzněla velkolepě, žádné velké řeči, aby diváci cítili, že si jejich tvůrci váží. Stoprocentní rozložení talentů, emocí, které gradovaly a střídaly se s vtipnými momenty. Prima s Joj nasadili světovou laťku hodně vysoko, aby my jsme mohli zhlédnout originální světovou show v nejlepším podání a gratulujeme! Primě a Jojce se to povedlo!


Na začátku nás přivítala, jak jsme se zmiňovali, panormatem Prahy a Bratislavy spolu s moderátory na střeše. Do teď si né úplně všichni mysleli, že Jakub a Pyco budou sehraná dvojka, avšak dnešní díl rozhodne všech přesvědčil, že budou skvělí! Jakub a Pyco se navzájem doplňují, nehrají si na nic, jsou opravdu vtipní a hlavně neohraní, což se u konkurence říct nedá. Své obliby se dočkala i porota, emotivní Lucka Bílá byla svá, spontánní, Jan Kraus se svým humorem a často i dojemnými slovy, byl také na správném místě a Jaro Slávik byl objektivní, sem tam i zamilovaný :)


Co se týče soutěžích, mohli jsme vidět škálu různých talentů a emocí, myslíme, že Prima s Joj mají ještě další esa v rukávu. Už teď nás ale mohla zaujmout mladičká zpěvačka z Třince, sesterské zpěvácké duo, ktoré dostalo všechny, taneční skupina BDS, metalová rodina, bubeníci, rapery, či tanec psa s člověkem, který ohúril již v Slovensko má talent a a hlavně iluzionista, který neváhal před porotou předvést "žaludeční" harakiri! Myslím, že se máme na co těšit, protože ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT!


Teď už nemáme pochyby, ČSMT vyhrála alespoň pro nás nad mánií, super moderátoři, pohotová porota, spousta talentů i netalentů, scéna, atmosféra, střih, podání show. Vše se povedlo na jedničku s hvězdičkou. TALENTE, jen tak dál!


Prvé minúty šou Česko Slovensko má talent



Zvučka (intro) Česko Slovensko má talent




Foto: vysílání TV Prima

Videá: vysílání TV Joj

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára