streda 28. júla 2010

Odštartuje Talent už v auguste?

Televízia Prima zvolala tlačovku k jesenným novinkám skôr ako je zvykom. Podľa digizone.cz reaguje na krok konkurenčnej Novy, ktorá predstaví ďalšie podrobnosti o Talentmanii už zajtra.


Presne týždeň po Nove, 5. augusta, aj Prima predstaví českej verejnosti ďalšie informácie o svojom ťažiskovom projekte s názvom Česko Slovensko má talent. Pre portál digizone.cz to potvrdila hovorkyňa TV Prima Jana Kocová.


Termíny tlačoviek sú trochu nezvyčajné. Tradičným časom na predstavenie jesenných noviniek sú posledné dva prázdninové týždne. Teraz si aj novinári všimli, že obe televízie sa s predstavením noviniek poponáhľali. Je teda možné, že Nova plánuje spustiť kontroverznú Talentmaniu možno už v priebehu augusta a Prima jej nechce ostať nič dlžná. Skorší termín spustenia Talentu môže naznačovať aj vynovené logo TV JOJ, ktoré hovorí, že "JOJ má Talent". Hovorca TV JOJ nechcel zatiaľ štart Česko Slovensko má talent medializovať. Rovnako nie sú známe ani termíny tlačových konferencií TV JOJ a TV Markíza.


FOTO: TV Prima

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára