sobota 31. júla 2010

Divadelné časti Talentu verejné, Talentmania len pre pozvaných

Komerčné televízie spúšťajú na jeseň dva veľmi podobné projekty, no rozdiely nájdeme už v prístupe pre verejnosť.


Talentmania svoje divadelné časti už natáča, verejnosť však prístup na nahrávanie nemá. V publiku tak sedia len pozvané tváre, hlavne Markíza tak ostáva verná svojmu štýlu obsadzovania hľadiska známeho napr. z Let´s Dance. Jedinou možnosťou ako si nakrúcanie divadiel môžu diváci pozrieť v predstihu tak sú len uniknuté videozáznamy kolujúce po internete.


Česko Slovensko má talent natáčanie divadelných častí ešte len čaká, všetci diváci o natáčaní však vedia dávno dopredu. Jojka s Primou totiž dávajú šancu každému, kto má záujem stať sa súčasťou tejto šou získať lístky zadarmo a vychutnať si atmosféru. Dodáva, že každý má šancu stať sa štvrtým porotcom, ktorý môže ovplyvniť konečné rozhodnutie hviezdnej poroty. Účasť v hľadisku podporuje aj možnosťou získať mobilný telefón.


Obe televízie spúšťajú svoje ťažiskové projekty na jeseň a mali by sa stretnúť v rovnakom čase v nedeľu po 20:00. O tom, kto vyjde z tohto súboja víťazne tak môže rozhodnúť aj prístup k verejnosti a získanie si ľudí živým zážitkom z divadiel. Talentmania tak v tomto smere určite mnohých sklamala.


FOTO: TV Joj

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára