utorok 1. júna 2010

Vojta Kotek údajne Talent moderovať nebude. Náhradou Brzobohatý?!

Na verejnosť dnes prenikli nové informácie ohľadne moderátorskej dvojice Česko Slovensko má talent. Pôvodne ju mal tvoriť za českú stranu Vojta Kotek a za Slovensko Martin "Pyco" Rausch. Práve prvý menovaný však mal údajne od dohody odstúpiť!


Na prvom kastingu v Bratislave sa neobjavil ani jeden z vyššie spomínaných pánov, preto mená oboch moderátorov sú ešte pod rúškom tajomstva, ktoré chce Jojka s Primou stiahnuť v najbližších dňoch. Bolo však verejným tajomstvom, že práve Vojta s Pycom mali tvoriť sprievodcov svetovo úspešnou talentovou šou. Obaja boli na kamerových skúškach, no Kotek nakoniec ponuku neprijal. A za týmto rozhodnutím môže byť konkurencia českej Primy - TV Nova.


Vojta totiž účinkuje v úspešnom seriáli Poisťovňa šťastia či v relácii Sťahovák (obdoba relácie Webmaster, pozn. red.) a preto Nova nechce, aby sa stal tvárou konkurencie a tobôž nie ťažiskového projektu! Veď už sa jej podarilo odlákať od Talentu aj Leoša Mareša, ktorému TV Prima ponúkla až 20 miliónový honorár.


Televízie tak musia nájsť Pycovi, ktorý sa na kastingu neukázal kvôli príprave na finále markizáckeho Let's Dance. iného českého kolegu. Server topky.sk tipuje Oldřicha Brzobohatého (na fotke), syna známej slovenskej herečky Hany Gregorovej, ktorý moderoval prvú sériu českej SuperStar.


FOTO: oficialnistranky.cz
ZDROJ: topky.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára