pondelok 7. júna 2010

Prvý kasting úspešný aj v Čechách! Plzeň rozdala Divokú kartu

Aj v Čechách sa mali po prvýkrát možnosť ukázať talentovaní ľudia. Nedeľa patrila kastingu v Plzni.


Slovensko aj Česko zažilo dav ľudí čakajúci na to, aby predviedlo svoj talent. "Záujem je skutočně obrovský. Na plzeňskom námestí se dostavili stovky ľudí, ktorí chceli predviesť svoj talent," povedala pre QAP hovorkyňa televízie Prima Jana Kocová. V Plzni sa počet záujemcov o postup približoval bratislavskému kastingu. Talenty však boli opäť rôzne a porota sa nenudila.



V Plzni sa udeľovali aj výnimky. Prvú dostala tanečná skupina Beethoven z Chomutova, ktorá vystupovala v troch skupinách podľa veku a napriek tomu sa do miestnosti na kasting nevošla. Celkový počet tanečníkov bol až 78 a preto im bola udelená výnimka, svoj talent predvádzali na námestí.


Druhá výnimka bola udelená tomu, kto nájde Divokú kartu. Tá bola po celý čas schovaná niekde v priestoroch kastingu a až do posledného momentu nikto nevedel kde. Svojho majiteľa však našla, získala ju tancujúca Tereza Kaňková, ktorej radosť môžete vidieť aj na fotke.


Dva kastingy do Česko Slovensko má Talent zatiaľ ukázali takmer tisícku talentov a rozhodne sa môžme tešiť na ďalšie. V poradí tretí kasting bude blízko nielen pre Čechov, ale aj Slovákov, v nedeľu 13. 6. sa totiž bude konať v Brne.


FOTO: TV Prima

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára