streda 16. júna 2010

O brniansky kasting ešte väčší záujem!

Minulý víkend pokračovalo kastingové šialenstvo šou Česko Slovensko má Talent v českom Brne. Hotel Continental, kde sa konkurz konal, privítal vyše 700 potencionálnych talentov.


Klasicky silnou skupinou talentov boli tanečníci, speváci a akrobatické zoskupenia. Najmladšou záujemkyňou o titul SuperTalent 2010 bola len 6-ročná Deniska z mesta Třebíč, ktorá predviedla vystúpenie s modernou gymnastikou. A o tom, že nejaký ten um má svedčí aj niekoľko športových ocenení v najmladšej kategórii. Divákov na kastingu zaujalo aj vystúpenie nezvyčajného kvarteta. Pán Cejp s vnučkou Terezkou, ktorí prišli z Ostrova predviedli s koňom Dickom a poníkom Bleskom veľmi atraktívne westernové vystúpenie.


Šťastie v podobe divokej karty, ktorá okamžite umožňuje postup z divadla pred televízne kamery, sa usmialo na dve kamarátky - Míšu a Nikolku z Brna, ktoré hneď aj predviedli diskotanec. Medzi jedinečné vystúpenia rozhodne patrili napríklad ohýbač kovov, freestylisti či folkórne umenie.


Jeden z účastníkov kastingu nakrútil aj exkluzívne video, ktoré nám približuje atmosféru čakania na vystúpenia:


Nezabudnite! Stále sa môžete prihlásiť do originálnej šou Česko Slovensko má Talent a ak vyhráte, získate exkluzívnu sumu 100 000 €, možnosť vystupovania v Las Vegas a TV JOJ spolu s TV Prima vám zabezpečí aj účasť na pripravovanom celosvetovom finále Got Talent. Stačí, ak prídete na jeden z nadchádzajúcich kastingov:

- v piatok 18.júna v Žiline – hotel Holiday Inn
- v nedeľu 20.júna v Ostrave – hotel Imperial
- v piatok 25.júna v Košiciach – hotel DoubeTree by Hilton
- v nedeľu 27.júna v Prahe – hotel Corinthia


ZDROJ A FOTO: TV JOJ, TV PRIMA
VIDEO: YouTube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára