streda 30. júna 2010

Kastingy vyvrcholili v Prahe vo veľkom

Kastingová časť najväčšej talentovej šou vrcholila v hlavnom meste Čiech so cťou, na kasting prišlo 2000 talentov!


Hotel Corinthia v nedeľu 27. 6. 2010 hostil posledný zo siedmich kastingov do Česko Slovensko má talent. Na kasting prišla aj vďaka jedinečnému počtu ľudí zmes najrôznorodejších talentov, aké si vieme predstaviť. Fakíri, hadie ženy, majstri s futbalovou loptou, kúzelníci, podobne, ako v Brne kôň s majteľom, maliarka, množstvo detí a opäť dvojníci na pražskom kastingu nechýbali. Po prvýkrát sa na verejnosti ukázala aj definitívna moderátorská dvojica, potvrdilo sa tak meno Martina Pyca Rauscha a z posledných dní aj Jakuba Prachařa.


Ani na poslednom kastingu nemohol chýbať hon na Divokú kartu. Ten vďaka šikovnému a pohotovému Pavlovi Nulíčkovi nemal dlhé trvanie, v kroví pri hoteli ju našiel ukrytú v tubuse veľmi rýchlo. Nielen pre seba, ale aj pre celé päťčlenné zoskupenie tímu cheerleaders, ktorí si hovoria Prague Eagles, tak získal priamy postup pred hviezdnu porotu do divadla. Tešme sa, čo nám ukážu.


Ako sme spomínali, na kastingu v Prahe nechýbali ani dvojníci. Po Jacksonoch, Mr. Beanovi, či Ježišovi sa na kastingu ukázala aj osobnosť z Čiech, obľúbená moderátorka Halina Pawlowská. Išlo o jej imitátorku, ktorá sa za Halinu preobliekla a vo zväčšených proporciách pred porotou predviedla čo od Haliny nachytala.


Okrem Haliny prišla na kasting aj kontroverzná svetová hviezda Lady Gaga, ktorá sa tak po prvýkrát ukázala aj na Slovensku. Na kasting prišiel aj skutočný Dominik Hašek so svojou dcérou, ktorá sa postavila pred porotu. Či zdedila čo-to z otcovho talentu uvidíme v divadle, ak sa doň prebojovala.


Praha konečne predstavila aj definitívnu moderátorskú dvojicu. Po mnohých špekuláciách sa potvrdila mužská zostava a šou budú sprevádzať Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař. Pôvodne sa mal na českom poste objaviť Vojta Kotek, no toho si nakoniec udržala Nova.


Kastingy do veľkej šou sa síce skončili, no to najlepšie nás ešte len čaká. Počas augusta prebehnú obľúbené divadlá, v ktorých sa postupujúci z kastingov predstavia pred stovkami ľudí a hlavnou porotou Lucie Bílou, Janom Krausom a Jarom Slávikom. A možno niekto z vás to uvidí naživo!



FOTO: TV Prima, TV Joj

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára