streda 9. júna 2010

Autor Got Talent získal ceny

Formáty Simona Cowella získavajú v týchto dňoch zaslúžené ocenenia nielen pre seba, ale aj pre samotného Simona. Ten zároveň ohlásil svetovú verziu Talentu.


Práca autora formátov Got Talent a X Factor, Simona Cowella, mu priniesla dve ocenenia od britskej akadémie BAFTA (British Academy of film and television art). Tá mu udelila individuálne ocenenie za "prínos k zábavnému priemyslu a objavovaniu nových talentov", uvádza portál medialne.sk. Nielen tvorca, ale aj porotca zábavných formátov sa tak konečne dočkal uznania v podobe ceny.


Druhú cenu získal jeho formát Got Talent, konkrétne britská verzia šou Britain's Got Talent v kategórii zábavných programov. Got Talent bol nominovaný v kategórii zábavných formátov vôbec prvýkrát.


V týchto dňoch sa projektom Simona Cowella naozaj darí, cenu získali oba jeho formáty aj na festivale Broadcast Awards 2010. V kategórii Najlepší zábavný program roka zvíťazil jeho projekt X Factor a nezaostal ani Got Talent. Ten získal cez svoju britskú verziu Britain´s Got Talent ocenenie v rovnakej kategórii od odbornej poroty.


Ocenený Simon Cowell okrem ďakovania na BAFTA ohlásil nový formát Got Talent, svetovú šou, v ktorej sa stretnú víťazi Got Talent z celého sveta. Čítajte o veľkom finále, ktorého sa zúčastní aj Česko a Slovensko.


FOTO: babble.com, boothfilms.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára