piatok 21. mája 2010

VIDEO: Aká bola Roadshow?

Túto stredu a vo štvrtok prebiehala vo vybraných slovenských mestách tzv. "Roadshow" k projektu Česko Slovensko má Talent, ktorá mala zoznámiť Slovákov s touto originálnou a veľkolepou šou a takisto nalákať potencionálnych záujemcov a talentovaných jedincov na prihlásenie sa do súťaže.


V stredu ráno na bratislavskej autobusovej stanici tím Česko Slovensko má Talent odštartoval netradičnú cestu na troch luxusných terénnych autách, aby slovenskému ľudu priblížil talentovú súťaž, v ktorej môže víťaz získať rozprávkovú sumu 100 000 € a navyše angažmán v Las Vegas a účinkovanie v celosvetovom stretnutí talentov World's Got Talent. Na ceste ich sprevádzali známe osobnosti ako Kuly z Desmodu, Tomáš Bezdeda, členovia skupiny Metropolis, Marián Čekovský, Katka Knechtová, Adam Ďurica či skupina Mukatado.



Štáb navštívil Bratislavu, Nitru, Banskú Bystricu, Košice, Prešov, Ružomberok a Trenčín. V každom zo spomínaných miest sa ľudia živo zaujímali o novú česko-slovenskú šou a ten, kto prvý vykríkol heslo roadshow, ktoré znelo: "Víťaz súťaže bude vystupovať v Las Vegas!", získal milé spomienkové predmety od televízie JOJ. Spolu tím najazdil 947 kilometrov a na cestách strávil približne jedenásť hodín.



Česko Slovensko má Talent má za sebou prvú, zahrievaciu fázu, už o týždeň sa ale začína tá najpodstatnejšia. KASTINGY štartujú 29. mája v Bratislave, kompletný zoznam miest, kde sa kastingy odohrajú si prečítajte tu.


FOTO: TV JOJ
VIDEO: TV JOJ, TV PIRAŇA

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára