streda 19. mája 2010

Roadshow: Talent vyrazil na cestu naprieč Slovenskom!

Už od skorých ranných hodín trvá cesta produkčného tímu Česko Slovensko má Talent po celom Slovensku. Ráno nasadli tvorcovia do troch čiernych terénnych aút a vo veľkých mestách oboznamujú ľudí s novou česko-slovenskou šou.


Prvá zástavka bola na bratislavskej autobusovej stanici, kde luxusné autá polepené logom projektu spôsobili veľký záujem cestujúcich. O 10-tej hodine sa mini kolóna presunula pred nitrianske nákupno-zábavné centrum Galéria MLYNY, kde ich už čakal spevák Kuly z Desmodu. Cestu do Nitry sprevádzalo nečakane aj tridsať modoriek, ktorých majitelia sa zjavne stali fanúšikmi tejto originálnej federálnej show.


Práve v týchto chvíľach sa tím Česko Slovensko má Talent nachádza v Banskej Bystrici pred obchodným centrom Europa. Tu sa stretli s hudobnou skupinou Metropolis. Ľudia, ktorí túto kolónu troch aút stretnú, majú možnosť hrať o reklamný balíček TV JOJ, ak uvedú súťažné heslo - víťaz súťaže bude vystupovať v Las Vegas. Posledná dnešná zástavka roadshow bude v metropole východu, v Košiciach, pred obchodným centrom Optima. Sprievodnou celebritou bude Marián Čekovský.


Vo štvrtok, 20. mája 2010, zavítajú autá Česko Slovensko má talent najprv do Prešova pred Prešovskú univerzitu, kde ich na domácej pôde bude sprevádzať Katka Knechtová. Nasleduje Žilina pred Hypertescom na Košickej ulici s Tomášom Bezdedom a posledným v poradí bude Trenčín na Štúrovom námesti, kde promo podporí jeden z víťazov Coca Cola PopStar Adam Ďurica.


FOTO: TV JOJ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára