nedeľa 23. mája 2010

Pokyny pre kasting

TV Joj na oficiálnom webe projektu Česko Slovensko má Talent zverejnila pravidlá pre každý kasting. Aj my vám ich prinášame v plnom znení.


Pri registrácii budeme od Vás požadovat predloženie občianskeho preukazu alebo iného dokladu totožnosti. Nezabudnite si ho prosím priniesť.

Dĺžka trvania Vášho vystúpenia môže byť maximálne 2 minúty !!!

Oblečte sa tak, aby ste urobili dojem, a myslite prosím na to, že kvôli veľkému záujmu nemusíme byť schopní pozrieť si celé Vaše vystúpenie. Predvedte nám tú najlepšiu časť Vášho vystúpenia!!!!!

Na kastingu máte iba jednu šancu na to, aby ste presvedčili Slovensko a Českú republiku, že máte talent. Zapôsobte na nás!

Prineste si prosím so sebou všetko, čo potrebujete k Vášmu vystúpeniu.

NIE SME SCHOPNÍ PRIPRAVIŤ VÁM ČOKOĽVEK.

Šatne nie sú k dispozícii, takže potrebujete prísť v oblečení, v ktorom budete vystupovať na kastingu.

Pretože čas určený k vystúpeniu je obmedzený, musíte sa čo najviac pripraviť pred samotným vystúpením. Ak potrebujete dlhší čas na prípravu (kúzelníci, akrobati atd), kontaktujte nás na čísle +421 907 671 999.

Vzhľadom na dodržanie zdravotných a bezpečnostných predpisov, upozornite nás prosím vopred, ak Vaše vystúpenie obsahuje akékoľvek nebezpečné momenty, horľavé materiály alebo nebezpečné rekvizity, kontaktujte nás na čísle +421 907 671 999.

SPEVÁCI

Pripravte si prosím jednu slohu a refrén. Môžete spievať bez alebo s hudobným podkladom. Ak budete chcieť spievať s podkladom, poprosíme Vás o informáciu o názve piesne a mene autora. Nahrávku skladby na hudobnom nosici (CD, mp3 prehrávač, kazeta, usb klúč) si musíte priniesť vlastnú.

HUDOBNÉ SKUPINY / HUDOBNÍCI

Myslite prosím na to, že neposkytujeme žiadne hudobné nástroje. Vzhľadom na obmedzený časový limit vystúpenia, nebude možné zostaviť kompletne napríklad bicie zostavy, zosilnovače atď. Môžete si priniesť malé nástroje (napr. gitaru, flautu, klávesy atd).

Hudobné skupiny a hudobníci, ktorí používajú bicie alebo iné veľké zostavy, prineste prosím DVD so záznamom Vášho najlepšieho vystúpenia priamo na kasting. Celá skupina musí prísť oblečená ako na vystúpenie.

KOMICI / TANECNÍCI / KÚZELNÍCI / ŽONGLÉRI atd.

Vzhľadom na obmedzený časový limit vystúpenia, pripravte si prosím najlepšiu čast Vášho programu. Ak potrebujete hudbu, prineste si ju na CD (alebo v mp3 prehrávači, kazete, usb klúči..) s názvom piesne a menom autora.

VÝSTUPY SO ZVIERATAMI

O výstupení so zvieratami, ich počte a druhu, nás musíte vopred informovať na linke +421 907 671 999. Týka sa to samozrejme aj všetkých nebezpečných zvierat (hady, levy, slony, kone, atd). VŠETKY ZVIERATÁ MUSIA BYŤ V KLIETKE ALEBO NA VODÍTKU.

ROZMERNÉ ALEBO NEBEZPEČNÉ VÝSTUPY

Informujte nás prosím o požiadavkách k vystúpeniu týkajúcich sa priestoru a výšky, ktorú budete potrebovať.

Taktiež Vás prosíme o informáciu v prípade použitia nebezpečných rekvizít, horľavých materiálov atď.

Zavolajte nám prosím na našu infolinku.

DETI DO 18 ROKOV

Deti do 18 rokov musia prísť s doprovodom rodiča alebo zákonného zástupcu. Vítaní sú vaši rodinní príslušníci, známi! Nech vás prídu podporiť!

V prípade akýkoľvek otázok nás kontaktujte na infolinke +421 907 671 999, taktiež Vás však bude do 7 dní kontaktovať produkcia Česko Slovensko Má Talent.

A nezabudnite - máte jedinečnú šancu predviesť svoj talent a zaujať, nasaďte preto úsmev, prineste veľa energie a predveďte niečo, na čo nikto nezabudne!


Zdroj: TV JOJ, www.csmatalent.tv

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára