nedeľa 2. mája 2010

Pergnerová Talent moderovať nebude, Hudák rokuje

Jednou z najrozoberanejších tém na mnohých fórach je obsadenie moderátorov do najväčšej talentovej šou sveta. Diskutované sú hlavne mená Pergnerová a Hudák.


Tereza Pergnerová, ktorá sa po dlhej dobe objavila na obrazovkách ako moderátorka na odovzdávaní hudobných cien Aurel vyvrátila návrat na obrazovky. V talkshow Jana Krausa, ktorého meno sa skloňuje ako člen poroty federálneho Talentu, sa Pergnerová vyjadrila, že sa do televízie nechystá. Tým sa pravdepodobne naisto rušia domnienky o jej moderovaní Talentu.


Za mužskú stranu sa najviac hovorí o Hudákovi, ktorý sa v poslednej dobe čoraz viac ukazuje na obrazovke, avšak len na Slovenskej televízii. V talkshow Aleny Heribanovej Anjeli strážni na otázku, či sa chystá na obrazovky "slovenskej televízie", odpovedal, že má rozpracované ponuky z rôznych televízií. Či aj z Joj ohľadom federálnej šou nekonkretizoval.


Ďalšie mená, ktoré sa objavili ako možní moderátori sú Sajfa, Libor Bouček, či Pyco, za moderátorky najviac rezonuje meno Zuzana Fialová.


Foto: Denik.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára