streda 5. mája 2010

JOJ hľadá farmárov do ďalšieho jesenného projektu

Internetová stránka, ktorá slúži na prihlásenie do nového projektu TV JOJ - Farmár hľadá ženu, je vzhľadovo rovnaká ako tá "talentová".


Televízia JOJ si pred pár dňami zaregistrovala okrem stránky www.csmatalent.tv aj adresu

www.farmarhladazenu.sk. Portál mediálne.sk uviedol, že by malo ísť o slovenskú verziu licencovaného projektu spoločnosti Fremantle, Farmer Wants a Wife. Zástupkyňa spoločnosti pre Slovensko, Andrea Gavačová, považuje práve túto reality show za mimoriadne atraktívnu pre slovenského diváka. Tento projekt je veľmi úspešný v Nemecku, kde dosahuje nadpriemerné hodnoty sledovanosti.



Podľa oficiálneho obsahu zverejneného na stránke, je projekt Farmár hľadá ženu dokumentárna reality show pre farmárov, ktorý majú problém s nájdením partnerky na celý život. Vyzýva na prihlásenie sa farmárov a tých najlepších následne uvidíme v "medailónikoch" na obrazovkách TV JOJ. Najobľúbenejší farmári si následne budú hľadať ženu svojho srdca, ktorú pozvú aj na návštevu ich farmy


O pointe celého projektu, teda o farmárovi, ktorý si chce nájsť svoju vyvolenú, hovorí TV JOJ ako o rozprávke, ktorá dojala ľudí v už 18-tich krajinách sveta a teraz prichádza do slovenských domácností. Svadba však nie je bezpodmienečnou súčasťou relácie.


Foto: medialne.sk, TV JOJ
Video: YouTube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára