streda 28. apríla 2010

NOVÉ: Štartujú kastingy

Televízie JOJ a Prima podľa novej tlačovej správy rozbiehajú ďalšiu časť televíznej kampane. Dominantnou informáciou je forma prihlasovania sa do šou.


Víťaz šou Česko Slovensko má Talent získa finančnú odmenu 100 000 € a prekvapenie k tomu. TV JOJ a Prima v správe hovoria, že zisk licencie na tento veľmi úspešný projekt ich nesmierne teší a sú radi, že po konkurenčnom boji ho získali práve ony. „Rokovania boli náročné, pretože o šou mala veľký záujem aj konkurencia, my sme však veľmi radi, že všetko dopadlo v náš prospech. Diváci uvidia svetový fenomén, originál tej najlepšej a najväčšej svetovej talentovej šou,“ vyjadril sa generálny riaditeľ TV Prima Marek Singer. Televízie chcú týmto projektom podľa slov hovorkyne spoločnosti FremantleMedia Andrey Gavačovej odštartovať nadštandartnú spoluprácu.


Do Česko Slovensko má Talent sa môže prihlásiť každý, kto je presvedčený, že jeho talent je výnimočný a jeho vystúpenie uchváti národ. Šou je určená pre všetky vekové kategórie a pre všetky talenty.


Od dnes (27. 4., pozn.) štartujú obe televízie na území oboch štátov tzv. castingové výzvy. Najskôr sa objavia na oboch kanáloch, neskôr sa pridajú printové médiá a rádia. Záujemcovia sa môžu prihlasovať aj telefonicky, na čísle 02 / 59 888 555, poštou odoslaním prihlasovacieho formulára alebo elektronicky cez oficiálny web súťaže - www.csmatalent.tv


Foto: TV JOJ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára