sobota 24. apríla 2010

Ďalší kandidáti na moderovanie!

http://img.aktualne.centrum.cz/144/12/1441271-libor-boucek-toho-casu-novomanzel.jpgTýždenník Plus 7 dní prinieslo ďalšie známe mená, ktoré by sa mohli objaviť ako moderátori veľkolepej československej verzie projektu Got Talent.

Ako tvrdí týždenník, v českých kuloároch sa najviac skloňuje jedno meno - Libor Bouček. Bývalý manžel Marianny Ďurianovej je najväčším favoritom na moderovanie Česko Slovensko má Talent za českú stranu. Z Leošom Marešom rátajú skôr na Markíze a Nove, kde je už viac-menej istý ako moderátor novej pripravovanej speváckej šou.

Ako ďalší kandidáti sa v článku spomínajú Michal Hudák, ktorý sa znova začal objavovať v rôznych galavečeroch a jeho plusom je moderovanie "československého" úseku prvej série reality show VyVolení. V tejto súvislosti sa za českú stranu ukazuje Tereza Pergnerová, ktorá vtedy show moderovala práve s Hudákom.

Ak by sa nakoniec moderátorom stal Bouček, Slovensko by zrejme zastupovala ženská polovička. Plus 7 dní tipuje Zuzanu Fialovú či Daru Rolins, iný bulvárny plátok, Rytmus života, zase prišiel z hotovou vecou, že Got Talent bude uvádzať Adela Banášová. Tá však s najväčšou pravdepodobnosťou ostane verná Markíze a stane sa "parťáčkou" Leoša Mareša v Česko Slovenskej SuperStar 2, poprípade v X Factore.

Ktorý pár by ste si vedeli predstaviť ako sprievodcov projektom Got Talent vy? Hlasujte v ankete!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára