štvrtok 14. apríla 2011

Odštartoval nábor do druhej série ČSMT, aké zmeny nás čakajú?

Televízie JOJ a Prima v týchto dňoch spustili náborovú kampaň do druhej série Česko Slovensko má talent. Televízne upútavky aj oficiálny web sú ladené do novej, červenej korporátnej farby. Zmeny však nastanú aj po obsahovej stránke.

Televízie JOJ a Prima v týchto dňoch spustili náborovú kampaň do druhej série Česko Slovensko má talent. Televízne upútavky aj oficiálny web sú ladené do novej, červenej korporátnej farby. Zmeny však nastanú aj po obsahovej stránke.


V oboch televíziách už rotujú prvé upútavky, v ktorých sa postupne vystriedajú The Pastels, Dea Men, Marián Zázrivý, Richard Nedvěd a ďalší súťažiaci z prvej série Talentu. Spoty sú ladené do červenej farby, rovnaké s minulým ročníkom zostalo len charakteristické logo. Oficiálne internetové stránky projektu sú už taktiež pripravené na prihlasovanie do nového ročníka.




Všetci záujemci si môžu vybrať z piatich termínov kastingov:

1. máj 2011 / NEDEĽA / PRAHA / HOTEL CORINTHIA, KONGRESOVÁ 1
7. máj 2011 / SOBOTA / BRNO / BRNIANSKE VÝSTAVISKO - KONGRESOVÉ CENTRUM
15. máj 2011 / NEDEĽA / KOŠICE / DOUBLETREE HILTON, HLAVNÁ 1
21. máj 2011 / SOBOTA / BRATISLAVA / RADISSON BLU CARLTON HOTEL, HVIEZDOSLAVOVO NÁM. 3
28. máj 2011 / SOBOTA / OSTRAVA / HOTEL IMPERIAL, TYRŠOVA 6


V druhej sérii nastanú zmeny vo vysielacej štruktúre. Pravdepodobne na základe diváckej odozvy sa televízie rozhodli rozšíriť počet kastingových dielov, ktoré sú základným kameňom úspechu celej šou. Tento rok tak uvidíme až 8 kastingových zostrihov, po ktorých bude nasledovať Veľký tresk a po novom len tri semifinálové kolá. Vo veľkom finále sa podľa nového štatútu súťaže stretnú 6 najlepší z pôvodnej 24-člennej semifinálovej zostavy.


Ako sme vás už informovali v predchádzajúcom článku, nezmenená zostáva porota v zložení Jaro Slávik, Lucie Bílá a Jan Kraus a rovnako aj moderátorská dvojica Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch. Tí sa taktiež objavujú v jednej z náborových upútavok. Aj výhra je totožná s minuloročnou. Víťaz okrem finančnej odmeny vo výške 100 000 € získa aj angažmán v Las Vegas.


Foto:TV JOJ
Video: YouTube.com

1 komentár:

rastislav povedal(a)...

len ma trosku prekvapuje,ze vyherca prvej serie este nema vsetky peniaze na ucte a ani ziadne angazma v las vegas nebolo,alebo ako to cele je?

Zverejnenie komentára