nedeľa 7. novembra 2010

V nabitom a očakávanom 5. semifinále zabojujú o postup títo súťažiaci!

Česko Slovensko má talent čaká už dnes piate semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Okrem talentami nabitej zostavy semifinalistov nás čaká kontroverzné vystúpenie Rytmusa a jedno špeciálne prekvapenie navyše!

Česko Slovensko má talent čaká už dnes piate semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Okrem talentami nabitej zostavy semifinalistov nás čaká kontroverzné vystúpenie Rytmusa a jedno špeciálne prekvapenie navyše!


Dnešné piate semifinále sa pokúsi oživiť klesajúci záujem o Česko Slovensko má talent. Okrem výbornej zostavy semifinalistov náš čaká aj kontroverzné vystúpenie nevyspytateľného rapera Rytmusa, ktoré sľubuje veľkú šou! Okrem iného nás tvorcovia upozorňujú na špeciálne prekvapenie, na ktoré sa dnes večer oplatí počkať! Splní dnes konečne semifinálový prenos očakávania divákov? Zastaví sa pád sledovanosti a začne sa pravý boj o víťaza najväčšej talentovej šou? Sledujte 5. semifinále už dnes od 20:15 na Jojke a Prime!


Dnes o postup zabojujú títo semifinalisti. Čo predviedli na kastingu?


Eva Slaná a Lucie Klasek

Úžasnú šou predviedli dve sexi dámy, ktoré sa svojim jedinečným vystupovaním aj živia. Aby Jana uistili, že nehrali z playbacku, zahrali mu bez podkladu motívy írskych tancov. Ohúrili všetkých a za standing ovation postúpili ďalej. Vyslúžili si jedinú kritiku, mali by popracovať na "vyzliekaní" šiat. Akosi ich ubudlo počas vystúpenia málo :)

Mighty Shake Zastávka

"Utíšte si svojich fanúšikov," takto začal hodnotenie výstúpenia tanečnej skupiny Mighty shake – Zastávka porotca Jan Kraus. Potom len dodal: "Pekné!" Diváci v publiku totiž nechceli prestať kričať. Mohla za to fantastická tanečná choreografia na námet sci- fi filmu Matrix. Tanečníci boli nielen na sekundu zosúladení, ale predviedli aj "bojovú" scénu dobra so zlom. Samozrejmosťou boli aj nápadité kostýmy. Niet divu, že postúpili jednoznačne – dostali 3-krát áno.

Alojz Morovič so svojím asistentom

47- ročný silák Alojz Morovič predviedol v šou Česko Slovensko má talent niečo, čo sme doteraz nevideli! Najprv ťahal (chodiac na rukách) povrazom auto a potom si ním nechal prejsť ruku. Plánoval sa nechať prejsť celý, ale porota mu radšej "zachránila život" tromi x-kami. Takýto pohľad totiž nie je pre každého. Ako prvý odvrátil zrak Jaro Slávik a apeloval na Luciu Bílú: "Lucka preboha zastavte to!" Tá to však prežívala vcelku statočne. Porotca Jan Kraus si v tomto vystúpení našiel svoje. Alojz a jeho "asistent" sa mu totiž zdali komickí… navrhol im preto, aby zmenili zameranie a radšej sa preorientovali na srandu. Tak ako Pat a Mat alebo Laurel a Hardy…

Neopercussio

Parta 4 bubeníků také přišla ukázat svůj talent na bubnování. Uspěli u celého divadla taktéž i u poroty, postup byl zasloužený.

Jakub Ressler

O další skvělé vystoupení se postaral 13letý Jakub, svým tancem zaujal úplně všechny, takový talent se nerodní opravdu každý den.

Silvayovci

Prišli s fujarou a cimbalom, zahrali techno a u Jara zvíťazili. To bolo prvýkrát, čo sa Jaro Slávik postavil, zatlieskal a zakričal „waw". Jeho hodnotenie ani nemohlo byť iné ako pochvalné. Zároveň pripomenul všetkým, čo od súťaže Česko Slovensko má talent očakáva a čo od Silvayovcom aj dostal: „Treba prísť, zobrať tradičné nástroje, netradičný námet, urobiť to na jedničku a ukázať ľuďom, že máme ten talent, vieme posúvať horizonty, vieme ukázať svetu niečo nové." Dostali trikrát „áno".

Veronika Stýblová

Prišla, zaspievala, postúpila... tak by sa dalo hodnotiť vystúpenie iba 16- ročnej študentky Veroniky Stýblovej. Najskôr sa jej síce triasli kolená aj strapce na topánkach, nijako to však neovplyvnilo jej spevácky výkon. „Tak to áno, neskutočný hlas, neskutočný nárez“, zhodnotila jednoznačne Lucie Bílá a pridala aj duplu: „Si výborná!“ A slovami chvály nešetrili ani páni. „Bolo to lepšie ako originál“, dozvedeli sa diváci aj Jara Slávika. „Ja sa z toho prekvapenia ešte preberám“, doplnil Jan Kraus.

Trampoliny Praha

Majú gumené telá a práve kvôli nim museli v divadle zvýšiť rozloženie hlasovacieho zariadenia. Traja mladí muži zo zoskupenia Trampolíny Praha spôsobili veľký rozruch. „Ty vole,“ ozývalo sa nielen z hľadiska, ale aj zo štábu. Nadšením výskala Lucie Bílá. „Bolo to nádherné, vás by som chcela vidieť opäť“, zhodnotila. Rovnaký názor zdieľa aj Jan Kraus a Jaro Slávik je rozhodnutý vyhodiť televízor, ak ich neuvidí v divadle.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára