nedeľa 14. novembra 2010

V 6. semifinále vystúpi spolu s Martou Jandovou týchto deväť semifinalistov!

Česko Slovensko má talent čaká už dnes predposledné semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Aj dnes sa k semifinálovej osmičke pridá jeden "náhradník", ktorý sa do súťaže dostal na divokú kartu. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?

Česko Slovensko má talent čaká už dnes predposledné semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Aj dnes sa k semifinálovej osmičke pridá jeden "náhradník", ktorý sa do súťaže dostal na divokú kartu. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?


Koho uvidíme v šiestom semifinále? Pozrite si krátky prehľad súťažiacich aj s ich vystúpeniami z divadelných kastingov.


Dae Men

Ladné pohyby, krásne telá, elegantné kostýmy... kto by ich nemal rád? Jedine tak žiarliví muži! Zdeněk Moravec a Petr Horníček sú akrobati zo skupiny DAEMEN, s podtitulom minimálne „takmer dokonalí“. Ak nie aj úplne... Slová pri ich vystúpení nestratila iba ženská časť poroty, ale aj tá mužská. A hodnotenie bolo tiež bez slov. Stačí jeden palec hore, alebo treba dať obidva?

Zdeněk Kožušník

Zdeněk Kožušník je vo svojich 78 rokoch neuveriteľne šarmantný kúzelník. Od Lucii Bílej si vypýtal prsteň a vyháňal z neho zlo veľmi zaujímavým a vtipným spôsobom. Na pódium neskôr pozval aj Jana Krausa a humoru bolo ešte viac. „Jáj sem tady dělal jenom takového vola, jo?" zavtipkoval Kraus. Prsteň, ktorý zmizol sa nakoniec objavil v zaviazanej krabičke. „Jak ste to udělal?" spýtala sa udivená Lucie Bílá. Jaro Slávik bol očarený, tak vystúpenie starého pána kúzelníka skončilo s verdiktom trikrát „áno".

Jarko Krigovský

Malý a nenápadný. A v okuliaroch. Ale tie pri tanci neprekážajú. Aspoň „malým veľkým“ talentom nie. „Konečne je tu kus chlapa“, privítala Lucie Bílá 7- ročného hiphopera Jarka Krigovského. Divadlo bolo na nohách, tlieskalo a bavilo sa. Divákov zaujala dokonalá práca nôh. „Mám podozrenie, že si za dieťa iba prezlečený“, povedal s úsmevom Jan Kraus. „Vy-ni-ka-jú-ce“, zhodnotil Jaro Slávik. Nebolo teda pochýb o trojnásobnom „ÁNO“.

NH6

Příběh Henricha a Norberta je opravdu silný, i věční kritici hip-hopu a rapu museli uznat, že když se rapuje o pravdě, stojí to zato. Už se moc těšíme na další vystoupení.

Vanesa Šanková a Marek Peťko

„Začali sme trénovať pred týždňom“, priznalo duo v zložení Vaneska Šanková a Marek Peťko, ktoré predviedlo tanec cha- cha. Obidvaja však majú iba 8 rokov a tak sa dalo na pódiu očakávať síce milé, ale aj dojímavé vystúpenie. Tak to v prípade detí totiž býva. „Hlavne, že ste to sihli natrénovať“, povedal s úmevom Jan Kraus. Varoval ich však, že vo Veľkom Tresku to stačiť nemusí a trénovať by mali aspoň 14 dní. Bol však pochopený? Vaneske sa začali slzy tlačiť do očí už po skončení dvojminútového vystúpenia a neskončilo sa ani v zákulisí. „Princezné neplačú“, utešovala ju Lucie Bílá. „Postupujete ďalej“, doplnil Jaro Slávik. Nuž, z ľútosti, či skutočne ako odmena za talentované vystúpenie, pýtali sa mnohí diváci...

Queenie

„Freddie Mercury ožil!“, výskalo publikum v divadle, keď prišlo na pódium zoskupenie Queenie – Queen Revival. Uznalivo kývali hlavami moderátori, aj diváci. Inak sa ani nedalo. A postupne sa zabávali úplne všetci. Tak by malo vyzerať vystúpenie v Česko Slovensko má talent. „Vy už ste dávno mali byť v Las Vegas, užívať si peniaze. Som váš fanúšik“, zhodnotil Jaro Slávik. „Som nadšená. Bolo to krásne“, doplnila Lucie Bílá. Jan Kraus mal však mierny problém s napodobňovaním. Napokon však súhlasil s postupom.

Sabrosa

„Objavil som ich, keď sedeli vonku na lavičke“, povedal na úvod manažér Fero Gal. A potom začal s nimi cvičiť, až to dotiahli do Národného divadla. Zoskupenie Sabrosa, ktoré tvoria tri dievčatá rómskeho pôvodu z Raslavíc, ukázali skutočný temperament. Samé o sebe prezradili, že spolu hrajú od detstva. „Klobúk dolu, kvôli vám je súťaž Česko Slovensko má talent“, nešetril chválou Jaro Slávik. Doslova unesená bola aj česká slávica Lucie Bílá: „Presne toto som tu chcela mať. Vidieť váš temperament“, tlieskala spolu s publikom. Niet preto pochýb, že aj v ďalšom kole sa máme na čo tešiť.

Kristína Procházková

Kristína sa objavila v poslednom zostrihu z divadiel, jej vystúpenie nájdete v bloku postupujúcich.

Phantoms Crew

Phantoms Crew sa do súťaže vrátili cez divokú kartu spoločne s Paulínou Matiovou a Františkom Šimčíkom. Ich vystúpenie nájdete v bloku tanečných skupín posledného divadelného zostrihu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára