nedeľa 21. novembra 2010

Posledné semifinále otvorí Arash, o finále zabojuje táto deviatka!

Česko Slovensko má talent sa blíži do svojho finále, pred tým nás však čaká posledný semifinálový boj. Pred jeho spustením sa predvedie Arash s XINDL X v jedinečnom vystúpení, ktoré doteraz nikto nevidel.

Česko Slovensko má talent sa blíži do svojho finále, pred tým nás však čaká posledný semifinálový boj. Pred jeho spustením sa predvedie Arash s XINDL X v jedinečnom vystúpení, ktoré doteraz nikto nevidel.


Koho uvidíme v siedmom, poslednom semifinále? Pozrite si krátky prehľad súťažiacich aj s ich vystúpeniami z divadelných kastingov.


Akademia SX

Okrem iných špecialistov sa na súťaži Česko Slovensko má talent predviedlo naozaj neúrekom tanečníkov a ešte viac tanečných skupín. Ale je pravda, že všetci boli výborní, až krv v žilách vrela. Veď kto sa rád nepozrie na hýbajúcu sa masu v rytme známej, či menej známej piesne a v rôznorodom štýle. Veď to rozhýbe aj úplné drevo. Tak to bolo aj v divadle a postupne sa predstavili rôzne tanečné skupiny spolu s free run a parkour zoskupením Akademia SX.

A. J. Band

Toto spevácie duo Janky a Anny spolu s gitaristom Jakubom sme mali možnosť vidieť v poslednom zostrihu z divadiel. Ich vystúpenie nájdete v čase 1:20.

Brasil show

Ani exotika nebude chýbať v poslednom semifinále Česko Slovensko má talent vďaka zvodnej Brasil show. Vystúpenie z kastingu nájdete hneď na začiatku videa.

Tereza Anna Mašková

Hned na úvod pořadu měla možnost tato teprve 13létá Tereza okouzlit a upoutat. Skromně přišla na scénu, chtěla mít vše rychle odbité. Z jejích úst vyznělo několik tónů a bylo jasno, je tu hvězda! Nadšená porota řekla 3x ANO.

Richard Nedvěd

„Som niečo ako kúzelník“, predstavil sa na úvod 27- ročný Richard Nedvěd. Po balónovej show na kastingu si pripravil dokonalú one – man show. Ako fakír sa živí iba dva roky a v divadle predviedol svoj skutočný talent. Smialo nielen obecenstvo, ale aj tri najdôležitejšie osoby prítomné v divadle, nekompromisná porota. „Podarilo sa vám podarilo na nohy postaviť celé divadlo“, prikývol uznanlivo Jan Kraus. A tlieskala aj Lucie Bíla a Jaro Slávik, považovaný za kata Česko Slovensko má talent. „My, na Slovensku Ťa budeme milovať. Som rád, že som sa toho dožil“, doplnil. Nechajme sa teda prekvapiť, čo po stand – up comedy , ihle v jazyku a ceruze v uchu predvedie Richard v ďalšom kole. Od poroty si vyslúžil jednoznačne trikrát áno!

BMX show

Přišli nezávisle na sobě, pokračují ale spolu. Tito dva machři na dvou kolech ve Velkém třesku zaujali natolik, že je porota spojila a v semifinále se představí jako pár.

Aratron Aspis

Cítite ako sa vám klince zabodávajú do celého tela... cítite črepiny pod nohami... a behajú vám pritom zimomriavky po celom tele? Fakírskemu duu Aratron Aspis to žiaden problém nerobí. Ale Lucii Bílej áno! Jej výraz tváre hovoril za všetko. A keď fakír fakírke položil jablko na hruď a rozťal ho mečom, stíchlo celé divadlo. „Áno“, zaznelo napokon jednoznačne.

Patrik Žiga

Ako poznamenal Pyco, priamo z amerického klipu vystrihnuté bolo vystúpenie Patrika so saxofónom. Jeho fanúšikom sa okamžite stala Lucka a podľa Jara môže šou skončiť, lebo talent je nájdený. Nie je však jediný a bude sa musieť o dobrý výsledok v súťaži takisto "pobiť". Samozrejme zbraňou mu bude jeho talent.

František Šimčík

František Šimčík má dvanásť rokov, deväť súrodencov a žije v detskom domove. To, čo predviedol na scéne pred divákmi a porotou zdvihne zo stoličky každého. Človek by si myslel, že to bude imitátor Michaela Jacksona, no on v polovici vystúpenia zmenil hudbu a ukázal breakdance. Postavil na nohy celé Národné divadlo a aj Lucie Bílou. „Bolo by to krásne, keby som pretancoval celý život," prezradil František. Jaro Slávik chválou nešetril ani zďaleka: „Máš taký talent, ktorý sa stretáva raz za dvadsať rokov." Jednohlasne postúpil.


Čítajte aj:
Diváci chcú Fandu naspäť! Zázrivého dvakrát stresovali
Veľká hviezda na scéne! František z detského domova strhol všetkých
5. diel ČSMT: František z detského domova by chcel pretancovať celý život

1 komentár:

Unknown povedal(a)...

Patrik Ziga nemal postupit...vdaka romskej rodine postupil...Tereza mala postupit...

Zverejnenie komentára