pondelok 4. októbra 2010

Sledovanosť v SR: ČSMT opäť vyhralo, Talentmania v kríze!

Veľký projekt Jojky a Primy Česko Slovensko má talent opäť potvrdil líderstvo na trhu, napriek tomu, že kastingové kolá skončili, diváci si nenechali ujsť ani Veľký tresk, kde sa rozhodovalo o semifinalostoch. Silno promované prvé živé vysielanie Talentmanie dosiahlo podobnú sledovanosť ako prepadákový Súdny deň pred týždňom. Aktualizácia o čísla v cieľovej skupine 12-54!

Aj v dôležitej cieľovej skupine 12-54 vyhral Česko Slovensko má talent s náskokom nad konkurenčnom show TV Markíza a TV Nova. Jojka sa v nedeľu večer stala opäť lídrom na trhu, Česko Slovensko má talent s podielom 40,1% v pohode prekonal dlhšie trvajúcu Talentmaniu s podielom 34,6%.




Pôvodná správa

Sledovanosť SR: ČSMT opäť vyhralo, Talentmania v kríze!

Veľký projekt Jojky a Primy Česko Slovensko má talent opäť potvrdil líderstvo na trhu, napriek tomu, že kastingové kolá skončili, diváci si nenechali ujsť ani Veľký tresk, kde sa rozhodovalo o semifinalostoch. Silno promované prvé živé vysielanie Talentmanie dosiahlo podobnú sledovanosť ako prepadákový Súdny deň pred týždňom.


S Česko Slovensko má talent sa stáva highlight jesene, včera napriek strihovej epizóde si poradil so živým prenosom konkurenčnej show, sledovanosť v 12+ dosiahla rating 15,2% a stal sa jednoznačným lídrom na trhu. Talentmania aj napriek dlhšej stopáži, zmenách na porotcovských stoličkách a bulvárnej bubline okolo Toma Cruise, získala iba 13,9% (pred týždňom 13,6%).



Výsledky v 12-54, ktoré sú pre televízie dôležité hlavne pre predaj reklamného času, vám prinesieme onedlho.


Foto: TV Joj, TV Prima

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára