piatok 1. októbra 2010

Lístky na Česko Slovensko má talent sa budú dať kúpiť. Na priame prenosy sa pôjde do Brna (aktualizácia o cenu vstupenky)

Televízie konečne oficiálne zverejnili informácie ohľadom priamych prenosov Česko Slovensko má talent a takisto lístkov na ne. Okrem toho, že sa budú dať lístky kúpiť, Jojka s Primou pripravili niekoľko súťaží. Aktualizácia o cenu vstupenky.

Televízia Prima v oficiálnej tlačovej správe okrem už známych informácii uviedla aj cenu vstupenky, ktorá má byť v 99kč. V eurách by tak cena dosiahla 4€. Do šou sa budú dať zakúpiť lístky len v strednom, najväčšom sektore, postranné sektory budú rezervované.




Pôvodná správa

Lístky na Česko Slovensko má talent sa budú dať kúpiť. Na priame prenosy sa pôjde do Brna


Televízie konečne oficiálne zverejnili informácie ohľadom priamych prenosov Česko Slovensko má talent a takisto lístkov na ne. Okrem toho, že sa budú dať lístky kúpiť, Jojka s Primou pripravili niekoľko súťaží.


Už v najbližších hodinách by sme mali zistiť ďalšie podrobnosti ohľadom predaja lístkov na priame prenosy Česko Slovensko má talent. Televízie zatiaľ len zverejnili informáciu, že sa vstupenky dostanú do predaja, známa však ešte nie je ich cena. Podobne aj konkurenčná Talentmania dá lístky do predaja, zatiaľ však o ich cene mlčí.


Okrem zakúpenia lístka si ho budete môcť aj skúsiť vyhrať v niekoľkých súťažiach. Jednou z možností je prostredníctvom oficiálnej stránky Česko Slovensko má talent, kde musíte zodpovedať na otázku a poslať ju na uvedený mail. Aktuálnu otázku nájdete tu. Okrem toho môžete lístky na Talent vyhrať aj na oficiálnej Facebook stránke.


Priame prenosy Česko Slovensko má talent budú vysielané z Brna, čiže akoby v srdci oboch republík. Podľa našich informácií sa pôvodne malo natáčať v Bratislave tak, ako konkurenčná Talentmania.


Správu budeme aktualizovať.


Foto: TV Joj, TV Prima

3 komentáre:

CyberX povedal(a)...

Na první semifinále se už dají koupit přes ticketportal.Cena: 99kč.

T.I.P povedal(a)...

Díky za zprávu! Mám úplnou radost jelikož sem Brňák :-)

Miso-admin povedal(a)...

:) Tak to budeš mať jednoduché :)

Zverejnenie komentára