štvrtok 7. októbra 2010

1. semifinále už túto nedeľu. Pripomeňte si vystúpenia súťažiacich

Česko Slovensko má talent čaká túto nedeľu prvý priamy prenos, ktorý bude zároveň 1. semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?

Česko Slovensko má talent čaká túto nedeľu prvý priamy prenos, ktorý bude zároveň 1. semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?


10. 10. 2010. V tento magický dátum sa začne vôbec prvé semifinále federálnej šou Česko Slovensko má talent. Prvá osmička postupujúcich z Veľkého tresku sa tak už teraz netrpezlivo nevie dočkať, kedy zabojuje o jedinečnú šancu postúpiť do Veľkého finále a zabojovať o rozprávkovú výhru a šancu stať sa slávnym a ako rád hovorí porotca Jaro Slávik, zarábať veľké peniaze. :) O postup do Veľkého finále bude bojovať naozaj zaujímavá zmes súťažiacich, ktorí predvedú rôznorodé talenty ako spev, tanec, ilúzie, paródiu či ohňovú šou.


Koho v prvom semifinále uvidíme? Pozrite si krátky prehľad súťažiacich aj s ich vystúpeniami z divadelných kastingov.


Brejk Denz Bradrz - šialení tanečníci - 9971

Zo Žatca prišla uletená dvojica breakdancerových tanečníkov, ktorí však tento štýl poňali po svojom, parodicky. Porotu si chceli získať ešte pred vystúpením, sľúbili im totiž v prípade ich postupu pravý "brejkdensácky salám" :) Pobavená porota ich aj bez tohto prísľubu posunula ďalej. Jaro ich chce vidieť v Las Vegas a Lucka ich miluje.

Čítajte aj: Uletení Brejk Denz Bradrz: Přišli, pobavili, podplatili, postoupili

Akrobatická skupina Chebejet - 9972

Prišli na javisko s úsmevom, ohúrili a odišli s verdiktom „trikrát áno". Akrobatická tanečná skupina skupina Chebejet, ktorej názov pochádza zo starého Egypta – to je desať dievčat a jeden mládenec, ktorí majú od 11 po 27 rokov. Na javisku predviedli nielen saltá a premety. „Chcela by som si to pozrieť ešte raz, aby som si to mohla ešte raz poriadne prehliadnuť. Naozaj som nadšená, rovnako ako celá sála," povedala Lucie Bílá a pritakal jej aj Jan Kraus: „Ja som zase nadšený ako Lucie Bílá." A do tretice chválou nešetril ani Jaro Slávik: „Toto je druh šou, ktoré sme tu čakali."

Exotická Zuzana "mliečná čokoláda" Gamboová - 9973

Exotická kráska Zuzana z Brna nenechala nikým klidným, svým zpěvem se zalíbila nejen Jarovi Slávikovi, ale celému Mahenovu divadlu a určitě i divákům.

Mako!Mako - jednoduchí favoriti - 9974

Krásne tóny, ktoré dvíhajú zo stoličiek. Presne to predviedla česko – slovenská skupina Mako!Mako pred porotou šou Česko – Slovensko má talent a plným divadlom. Do toho ešte precítený spev speváčky Kristíny a nenútený beatbox. „Krásna muzika. Láskavá, nádherná. Ja som nadšená“, zhodnotila Lucie Bílá. „Máte obrovský talent a našliapnuté na fantastickú kariéru“, zložil poklonu Jaro Slávik.

Lianka Oláhová - dievčatko, ktoré si získalo všetkých - 9975

Lianka sa nebojácne a s odvahou postavila pred divákov a porotu a predviedla úžasné vystúpenie spolu so svojim otcom. Cigánskymi piesňami si získala srdcia všetkých, uvidíme ju aj nabudúce.


Čítajte aj: Silné životní příběhy. I to je součástí Česko Slovensko má talent

Pyroterra - oheň na scéne - 9976

"Som rád, že som mohol byť pri tom," ocenil vystúpenie zoskupenia Pyroterra porotca Jaro Slávik. Ohne lietali po celom javisku a ich majitelia tiež. Jeden nevedel, kam sa skôr dívať. Vy si to môžete pozrieť ešte raz vo videu.

Krvavý iluzonista Aleš "Sekáč" Rozsýval - 9977

Největší diskuzi rozpoutal tento soutěžící – krvavý sekáč. I když nepostoupil, pořád má šanci, že dostane divokou kartu od někoho z poroty. Nechme se překvapit.


Čítajte aj: Kontroverzný "sekáč" dostane druhú šancu! Bílá už svoje rozhodnutie ľutovať nemusí

Julia Maria Sakar - spev až zo Švajčiarska - 9978

Keď ľudia vstávajú, nadšene tlieskajú, tak to musí byť obrovský talent. Presne ako iba 14- ročná Julia Maria Sakar. Do šou Česko Slovensko má talent prišla zo Švajčiarska. „Mám rada prázdniny v Česku“, prezradila. A evidentne aj rada spieva. A ešte k tomu výborne! „Spievaš výborne. Máš úžasný hlas“, zhodnotila za všetkých Lucie Bílá. O postupe tak nebolo pochýb.


Systém hlasovania:
Na území SR posielate prázdnu SMS na pridelené štvorčíslie, ktoré nájdete pri mene, alebo názve súťažiacich.
Na území ČR posielate SMS vo forme štvorčíslia súťažiaceho na číslo 906 02 13.


Foto: TV Joj, TV Prima

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára