pondelok 13. septembra 2010

Súťažiaci ČSMT: 3. epizóda (12. 9.)

Všetci súťažiaci v treťom pokračovaní najväčšej talentovej šou Česko Slovensko má talent opäť v jednom článku, na jednom mieste prehľadne pod sebou. Pozrite si všetky vystúpenia 3. epizódy Česko Slovensko má talent.

Všetci súťažiaci v treťom pokračovaní najväčšej talentovej šou Česko Slovensko má talent opäť v jednom článku, na jednom mieste prehľadne pod sebou. Tých najväčších favoritov si môžete pozrieť hneď týmto odstavcom kliknutím na nadpis "Najväčší favoriti 3. epizódy Česko Slovensko má talent".


Najväčší favoriti 3. epizódy ČSMT

Prajeme dobrú zábavu so súťažiacimi Česko Slovensko má talent a jej tretím pokračovaním :)


Richard Nedvěd - unikátny kúzelník

„Som niečo ako kúzelník“, predstavil sa na úvod 27- ročný Richard Nedvěd. Po balónovej show na kastingu si pripravil dokonalú one – man show. Ako fakír sa živí iba dva roky a v divadle predviedol svoj skutočný talent. Smialo nielen obecenstvo, ale aj tri najdôležitejšie osoby prítomné v divadle, nekompromisná porota. „Podarilo sa vám podarilo na nohy postaviť celé divadlo“, prikývol uznanlivo Jan Kraus. A tlieskala aj Lucie Bíla a Jaro Slávik, považovaný za kata Česko Slovensko má talent. „My, na Slovensku Ťa budeme milovať. Som rád, že som sa toho dožil“, doplnil. Nechajme sa teda prekvapiť, čo po stand – up comedy , ihle v jazyku a ceruze v uchu predvedie Richard v ďalšom kole. Od poroty si vyslúžil jednoznačne trikrát áno!

Tajomní jedineční Křečkovi muži

Na pódium prišli vo veľkom, ale zahalenom štýle. Pod čiernymi habitmi sa síce črtali aj veselšie farby, ale že tanečníci zo zoskupenia Křečkovi muži – T- BASS predvedú až takú show, asi nikto nečakal. Všetko sa však začalo postupne odvíjať... najskôr latinské rytmy, potom americká produkcia, či break – dance. Problém im nerobil ani jeden štýl. 11 mladých mužov predviedlo skutočnú tanečnú show. „Toto je úžasné, technicky dokonalé“, rozplýval sa Jaro Slávik. Naznačovalo to teda, že úspech skutočne budú mať. Po dvoch minútach bol jasný verdikt. „Takto si predstavujem show“, zhodnotila Lucie Bílá. „Je to pekné a vtipné. Čo je vtipné, je dobré. Takže výborné“, doplnil svojich kolegov Jan Kraus. O postupe skupiny Křečkovi – muži – T – BASS tak nebolo pochýb.

Milan Vopálka - pískajúci prípad pre otorynolaryngológiu

Prišiel zo zatvorenými ústami a neotvoril ich ani počas dvojminútového vystúpenia . Milan Vopálka však prezradil, že bude pískať. Čudovalo sa teda celé divadlo. „Zvuk tvorím niekde okolo hlasiviek“, podotkol na úvod. Jara Slávika to však zrejme nezaujalo. Červený bzučiak využil ako prvý. A servítku si pri hodnotení pred ústa nedával ani Jan Kraus. „Je to síce zaujímavé, ale nasledovať by mal rontgen“, odporučil 52- ročnému kontrolórovi, ktorý mal evidentne v Česko Slovensko má talent vyššie ambície. A spoločne so známym producentom poslal súťažiaceho pred lekárske konzýlium na otorynolaryngológiu. Nuž, postup sa mu teda neušiel. „Ako to urobil“, pýta sa však doteraz nielen porota, ale aj prítomní v hľadisku.

Ladislav Kroščen - červený antitalent

Premyslený jednofarebný kostým, nacvičené pohyby zrejme ale iba na dedinskej diskotéke, kde porota veru nefiguruje. A ešte aj zrejme „dobrí“ kamaráti, ktorí mu dodali odvahu. Tak by sa asi dalo zhodnotiť vystúpenie Ladislava Kroščena. Snažil sa, ale iba snaha niekedy nestačí. V Česko Slovensko má talent sa týždeň čo týždeň prezentuje mnoho skutočne talentovaných ľudí. A 47- ročný čašník medzi nich veru nepatrí. Alebo aspoň porota v zložení Jaro Slávik, Lucie Bílá a Jan Kraus si to nemyslí. Choreografia Ladislavovi tentokrát nevyšla, vyslúžil si tri červená X-ká a ako bonus aj piskot v hľadisku.

Jozefína Pinková - roztancovaný dôchodok

Obdivuhodné je, ako vyzerá na svoj vek a skutočnosť, že sa vôbec niečomu venuje. Sama by však mala zhodnotiť, či je to to pravé orechové. Pravdou je, že tentokrát z toho koláče veru nebudú. „Vyzerá ako Eva Máziková, ako keby šľapala kapustu“, podotkli moderátori v zákulisí. Jozefína Pinková prišla s odhodlaním zatancovať. Ale odtancovať na dvojminútový limit už nestihla. Zastavili ju nekompromisné bzučiaky. A pričinili sa o to všetci traja členovia poroty.

Barbora Ivanská - číslo pod vodou

Ja nedýcham, nedýcham, nedýcham... a ani dýchať nebudem, lebo dýchať nepotrebujem. Hmmm... freediving je čarovná vec, ak máte mnoho voľného času a chcete vyskúšať, kde sú vaše hranice. Na pódiu pred porotou však máte iba dve minúty, čo je v porovnaní so svetovým rekordom takmer nič. Teda, ak si nedáte priniesť akvárium, neponoríte si hlavu a nepredvádzate, koľko vydržíte bez prísunu kyslíka. „Môj rekord je 5 minút, 6 sekúnd“, prezradila Barbora Ivanská. „Môj asi 30 sekúnd“, podotkla šarmantná Lucka Bílá. Na postup do ďalšieho kola to však nestačilo. Asi preto, že rekordér medzi mužmi zvláda 12, ženská rekordérka 8 minút. A Jan Kraus, Lucie Bílá a Jaro Slávik zrejme nechceli vidieť, ako sa Barbora dobrovoľne zadusí a utopí v priamom prenose.

Marie Hrubá s fretkou na lávke

Akoby vystrihnutá niekde z 15. storočia. Tak prišla na pódium Marie Hrubá a priviedla aj svojho kamaráta s honosným menom Bonifác Lucius Fataférus. Úsmev na tvárach však vyvolala skutočnosť, že na vodítku mala fretku. Teda, samčeka, aby bolo jasno. A že dvakrát voňavé číslo to veru nebolo... „Pre vystúpenia pánov sú určené lávky, pre dámy rúra“, prezradila pani z renesančného obdobia, ktorá nemá iba jedného „fredieho“ kamaráta a doplnila, že keby „páni videli rúru, tak sa do nej pozrú, či v nej nie je dáma“, čím vyvolala salvy smiechu. Janovi Krausovi sa vystúpenie, či teda šmýkanie sa a ťahanie fretky po lávke páčilo: „Nabudúce bude rúra, predsa sa o to nepripravím!“ Želanie výrečného porotcu však prekazila Lucie Bílá a Jaro Slávik.

Sweet Zone - rockové dievčatá

Tri sympatické mladé slečny, ktoré naviac dobre vyzerajú. Dalo by sa tak očakávať, že aj na predvedené číslo sa bude dať pozerať. Čiastočne očakávania splnili. Aj keď sa predstavili vlastnou punk – rockovou tvorbou. „Lepšie ako sa flákať niekde s chalanmi“, podotkla jedna z tria Sweet Zone. Veru, veď majú len 14, 15 a 16 rokov. Gitaru, basgitaru a bubny ovládajú však lepšie ako iní dlhoroční a skúsení muzikanti. „Dobré dievčatá idú do neba, zlé hocikam“, zhodnotila Lucie Bílá a pridala hodnotiace áno. Jana Krausa ale nepresvedčili. „Bol to taký štandardný nárez. A keby ste neboli dievčatá, tak dám X.“ Podobný názor zdieľal aj Jaro Slávik: „Viac ma zaujala skupina dievčat ako dievčenská skupina“, uzavrel.

Vaneska Šanková a Marek Peťko - týždňová cha-cha

„Začali sme trénovať pred týždňom“, priznalo duo v zložení Vaneska Šanková a Marek Peťko, ktoré predviedlo tanec cha- cha. Obidvaja však majú iba 8 rokov a tak sa dalo na pódiu očakávať síce milé, ale aj dojímavé vystúpenie. Tak to v prípade detí totiž býva. „Hlavne, že ste to sihli natrénovať“, povedal s úmevom Jan Kraus. Varoval ich však, že vo Veľkom Tresku to stačiť nemusí a trénovať by mali aspoň 14 dní. Bol však pochopený? Vaneske sa začali slzy tlačiť do očí už po skončení dvojminútového vystúpenia a neskončilo sa ani v zákulisí. „Princezné neplačú“, utešovala ju Lucie Bílá. „Postupujete ďalej“, doplnil Jaro Slávik. Nuž, z ľútosti, či skutočne ako odmena za talentované vystúpenie, pýtali sa mnohí diváci...

Ladislav Lacko - cigánska Včielka Maja

Včielka Maja je animovaný seriál určený pre deti. Rýchlo si získal popularitu na celom svete a dodnes sa vysiela v mnohých krajinách. A evidentne inšpiroval aj vystúpenie Ladislava Lacka. Na pódium prišiel ako samotná včielka, či ako trúd Vilko? 51- ročný vedúci dramatického krúžku mal síce nápaditý kostým, ale verzia v rómštine, slovenčine a češtine porotu nezaujala. "Ste roztomilý, ale to je všetko“, zhodnotila Lucie Bílá. Jaro Slávik bol však drsnejší: „ Nie ste ani roztomilý, ste iba pásikavý!“

Veronika Horváthová - terapeutická harmonika

„Koľko denne fúkate?“, položil na úvod nevinnú otázku Jan Kraus a dočkal sa aj odpovede. Veronika Horváthová sa venuje hre na ústnu harmoniku asi hodinu denne. Tréning ani snaha ale tentokrát želaný úspech nepriniesli. Pani v rokoch schladil samotný porotcovský kat Jaro Slávik: „Nebudeme to brať ako hudobné číslo. Ďakujeme a dovidenia!“, vypoklonkoval súťažiacu, ktorá chcela zaujať svojim vystúením aj v Las Vegas. Nepodporili ju ani Lucie Bílá a Jan Kraus, využili totiž svoje právo a stlačili X-ká.

Miloš Cejp a krava Krásavica

Aj keď mať statok a starať sa oň vyžaduje mnoho práce, vytúžené ovocie to priniesť nemusí. Najmä, ak svoju kravu Krásavicu prídete predviesť do národného divadla. Či už je to pokus v Bratislave, Brne, alebo v Prahe. Ani jedno si však nezaslúži absolútne zneuctenie. Predsa len, dosky, ktoré znamenajú svet, nie sú hodné... výkalov... ale vystúpení skutočných talentov. A to Milošovi Cejpovi a jeho „zvieratku“ nedaroval ani Jaro Slávik. Stačili mu ... oné spomínané. A bzučiak bzučal. A ako podotkli moderátori: „Krava nepostúpila, páni s mopmi budú ešte dlho spomínať“.

Sabrosa - cigánske piesne, ktoré dostali všetkých

„Objavil som ich, keď sedeli vonku na lavičke“, povedal na úvod manažér Fero Gal. A potom začal s nimi cvičiť, až to dotiahli do Národného divadla. Zoskupenie Sabrosa, ktoré tvoria tri dievčatá rómskeho pôvodu z Raslavíc, ukázali skutočný temperament. Samé o sebe prezradili, že spolu hrajú od detstva. „Klobúk dolu, kvôli vám je súťaž Česko Slovensko má talent“, nešetril chválou Jaro Slávik. Doslova unesená bola aj česká slávica Lucie Bílá: „Presne toto som tu chcela mať. Vidieť váš temperament“, tlieskala spolu s publikom. Niet preto pochýb, že aj v ďalšom kole sa máme na čo tešiť.

Olga Čunátová - pivo na ex

Vyzerá krehko, ale krehká žena to nie je. Vyzerá, že pivo nepije, ale ona ho „exuje“. Presne tak! Do divadla prišla svoje umenie, talent, či iba smäd predviesť aj 22- ročná Olga Čunátová. „Pollitrák mám tak na 4-5 glgov“, prezradila. Nuž, mnohým by sa poriadne grgalo, iní by si trúfli aj na litrák. A medi nimi aj čašníčka Olga. „Pri prísľube trénovania dávam áno“, prehlásil s úsmevom Jaro Slávik. A pridali sa aj Lucie Bíla. Dvoch porotcov sa Janovi Krausovi prehlasovať nepodarilo. A tak mladú pivárku uvidíte opäť!

Epileptik - jedinečná hudobná skupina

„Mal som trikrát epileptický záchvat a podľa toho vznikol názov Epileptik“, predstavil svoju skupinu Roman Haládik. Spieva však iba jednu pesničku, na pódiu pred porotou sa predstavili iba jeho dvaja kamaráti s gitarami. Roman je totiž aj producentom. A tak mal pri sebe CD- čká s vlastnou tvorbou. Keby ste ho nabudúce náhodou stretli a čudovali sa ... A čudný bol aj spomínaný výkon. Nielen pre divákov, aj pre porotu. „Vy ste práve vyhrali hitparádu najhorších pesničiek“, skonštatoval Jaro Slávik. A to mal Roman predstavu, že si za výhru kúpi dom. Tri X-ká hovoria však o niečom inom.

Daemen - obnažená akrobacia

Ladné pohyby, krásne telá, elegantné kostýmy... kto by ich nemal rád? Jedine tak žiarliví muži! Zdeněk Moravec a Petr Horníček sú akrobati zo skupiny DAEMEN, s podtitulom minimálne „takmer dokonalí“. Ak nie aj úplne... Slová pri ich vystúpení nestratila iba ženská časť poroty, ale aj tá mužská. A hodnotenie bolo tiež bez slov. Stačí jeden palec hore, alebo treba dať obidva?

Veronika Stýblová - strémovaná skvelá speváčka

Prišla, zaspievala, postúpila... tak by sa dalo hodnotiť vystúpenie iba 16- ročnej študentky Veroniky Stýblovej. Najskôr sa jej síce triasli kolená aj strapce na topánkach, nijako to však neovplyvnilo jej spevácky výkon. „Tak to áno, neskutočný hlas, neskutočný nárez“, zhodnotila jednoznačne Lucie Bílá a pridala aj duplu: „Si výborná!“ A slovami chvály nešetrili ani páni. „Bolo to lepšie ako originál“, dozvedeli sa diváci aj Jara Slávika. „Ja sa z toho prekvapenia ešte preberám“, doplnil Jan Kraus.

Tomm Hynek - prišiel si len zabručať

X,X,X ... snaha bola, ale... aj učiteľ sa môže niekedy pomýliť. A v šou Česko Slovensko má talent vidíte aj to, ako to vyzerá, keď chce spievať Tomm Hynek, učiteľ bez talentu. „Vy ste si prišli len tak zabručať“, skonštatoval Jan Kraus. Je k tomu potrebný aj iný komentár?

Karel Herynek - nedokonalé jódlovanie

Človek mieni, ale ... jódlovanie je síce obdivuhodné. Najmä ak talent nepochádza z krajiny, kde je celkom bežné a naučí sa ho. Ale aj naučiť sa ho treba dokonale. Aspoň teda pre vystúpenie v Česko Slovensko má talent. Karlovi Herynekovi sa to však podľa poroty nepodarilo. Teda, aj podľa negatívnej odozvy divákov.

Martin Směřička - Elvis?

Elvis Presley je ikona. Pre mladých aj tých skôr narodených. Jeho talent je nespochybniteľný a preto sa od imitátorov očakáva aj pridaná hodnota. Ale čo v prípade Martin Směřičku? To už nie je na smiech ani na plač...

Dezider Weininger - vo výbornom speve ho zdravie nebrzdí

V show Česko Slovensko má talent nehrá vek žiadnu úlohu. Môžete sa to dozvedieť nielen z upútavok, ale dôkazom je aj Dezider Weininger. Spevákov bolo mnoho, ale skutočne talentovaní sú iba niektorí. Trikrát áno si vypočul aj 58- ročný invalidný dôchodca. Tešíme sa opäť na jeho ďalšie vystúpenie. A čo vy?

Sleeperz - nový jojo talent

„Ukážeme vám novú formu jojo-vání“, povedali na úvod Zdeněk Hýbl a Robert Kučera. Dalo sa teda očakávať niečo extra, aj keď „čarovať“ so závažím na špagáte je viac ako len talent a umenie. Šikovní chalani, ako zoskupenie Sleeperz pridali však aj tanec. A nie hocijaký. Ladné, technicky dokonalé pohyby a premyslená choreografia očarili všetkých členov poroty. „Vy ste priniesli, čo som ešte nevidel“, zhodnotil Jaro Slávik. „Bolo to nádherné“, doplnila Lucie Bílá. Ešte o stupeň lepšie hodnotenie pridal Jan Kraus: „Bolo to krásne!“

Ivan Neumann - večne mladý chirurg bez talentu

„Môj vek sa zastavil pred 30-kou a nemieni pokračovať“, predstavil sa Ivan Neumann. Pán v zaslúžilom veku má vraj talentu na rozdávanie. Podľa vlastných slov sa už 14 rokov zaoberá neinvazívnou omladzujúcou plastickou operáciou. „Robím to povrchovo, hlbkovo a tlakovo“, prezradil viac detailov a nezabudol pripomenúť, že nikoho tým netrápi. Divákov aj porotu však potrápil svojim spevom. Po troch X-kách sa architekt otočil na päte a nikto ho viac nevidel...

Marco Rinaldi - Spev? Nie, beatbox!

Má iba 18, otca Taliana, spieva pesničky od Karla Gotta a dopĺňa ich beatboxom. Robiť by to ale radšej nemal. Marco Rinaldi chcel porotu najskôr zaujať spevom, čo sa mu však nepodarilo. „Spev bol dosť zlý“, nekompromisne skonštatoval Jan Kraus „Čakala som aspoň jeden čistý tón“, doplnila Lucie Bílá. A kritikou nešetril ani Jaro Slávik: „Bolo to tak neuveriteľné falošné!“... ale potom prišla druhá šanca. Beatboxom Marco očaril nielen trojicu katov, ktorý dali pokyn do réžie zrušiť X- ká, ale aj celé publikum. „Beatbox bol úžasný“, zhodnotila za všetkých Lucie. "Ale prečo ste chcel spievať?" Pýta sa nielen Jan Kraus...

Žaneta Zielinczuk - výcvik v cirkuse

Cirkusová umelkyňa Žaneta Zielinczuk do šou Česko Slovensko má talent prišla, zavrtela bokmi, získala obdiv poroty a publika a odišla. Chcete ju vidieť ešte raz? Sledujte video.

Tap dance quartet - skvelý tanec, zlé kostýmy

Steperi zo zoskupenia Tap dance quartet majú šťastie, že vedia krásne tancovať. Výberom kostýmov totiž pobúrili porotcu Jara Slávika: "Vy sa len preboha oblečte normálne. A môžete spraviť jednu krásnu šou!" Napriek tomu postúpili do ďalšieho kola!

Pyroterra - oheň na scéne

"Som rád, že som mohol byť pri tom," ocenil vystúpenie zoskupenia Pyroterra porotca Jaro Slávik. Ohne lietali po celom javisku a ich majitelia tiež. Jeden nevedel, kam sa skôr dívať. Vy si to môžete pozrieť ešte raz vo videu.

Duo Star West - tancujúci Divoký západ

Lucie Antonová a Eva Šťastná mali v divadle naozaj veľa šťastia. V tvrdej konkurencii obstáli a bez ujmy na zdraví postúpili do ďalšieho kola. Gratulujeme!

Basta Cheerleaders - vystúpenie, ako z amerického filmu

Strhujúce cheerleaderské číslo predviedli dievčatá zo skupiny Basta Cheerleaders. Bez chybičky predviedli premety, vyhadzovačky aj saltá. Viac boli vo vzduchu ako na zemi.

Ján Polc - vystúpenie odflákol, ale postúpil

"Včera večer som rúbal drevo a dnes som prišiel tu," priznal sa 22- ročný Ján Polc. Porote predviedol tanečné číslo, ktoré mu napriek odfláknutej príprave prinieslo šťastie. Ján totiž postúpil do ďalšieho kola. Ale bude musieť zamakať…

Mighty shake – Zastávka - strhujúci tancujúci Matrix

"Utíšte si svojich fanúšikov," takto začal hodnotenie výstúpenia tanečnej skupiny Mighty shake – Zastávka porotca Jan Kraus. Potom len dodal: "Pekné!" Diváci v publiku totiž nechceli prestať kričať. Mohla za to fantastická tanečná choreografia na námet sci- fi filmu Matrix. Tanečníci boli nielen na sekundu zosúladení, ale predviedli aj "bojovú" scénu dobra so zlom. Samozrejmosťou boli aj nápadité kostýmy. Niet divu, že postúpili jednoznačne – dostali 3-krát áno.

Alojz Morovič - ako komik Áno, ako silák Nie!

47- ročný silák Alojz Morovič predviedol v šou Česko Slovensko má talent niečo, čo sme doteraz nevideli! Najprv ťahal (chodiac na rukách) povrazom auto a potom si ním nechal prejsť ruku. Plánoval sa nechať prejsť celý, ale porota mu radšej "zachránila život" tromi x-kami. Takýto pohľad totiž nie je pre každého. Ako prvý odvrátil zrak Jaro Slávik a apeloval na Luciu Bílú: "Lucka preboha zastavte to!" Tá to však prežívala vcelku statočne. Porotca Jan Kraus si v tomto vystúpení našiel svoje. Alojz a jeho "asistent" sa mu totiž zdali komickí… navrhol im preto, aby zmenili zameranie a radšej sa preorientovali na srandu. Tak ako Pat a Mat alebo Laurel a Hardy…

Screamers - Kalinka ako travesty

Travesty skupina Screamers nenechala svoje účinkovanie v šou Česko Slovensko má talent na náhodu. Zaujímavé kostýmy, make up a parochne. K tomu komický tanec a ruská klasika- Kalinka. Postaršie pionierky mužského pohlavia však v divadle vyvolali protichodné reakcie. Niektorí boli nadšení, ďalší nechápali. Podľa porotcu Jána Krausa však skupina má budúcnosť: "U vás je šanca, že sa dočkáme niečoho ďalšieho, na čo by som sa mohol tešiť."

F Dur Jazz Band - finále v podobe veľkej kapely

Zoskupenie, ktoré si hovorí F Dur Jazz Band prišlo do Národného divadla v Prahe naoko nenápadne. Hluk narobili až po tom, čo si rozložili svoje nástroje. Ale aký hluk! Skladba od excentrickej speváčky Bjork znela v podaní Zuzky Sapárovej priam geniálne. Výkon ohodnotila Lucie Bílá s nadšením: "Nádherné, nádherné, ja som si to užila. Bolo to sebavedomé a verila som vám to!" Očividne to Jazz Bandu uverilo aj publikum, ktoré mu venovalo standing ovation. A verdikt? Pozrite si video.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára