streda 8. septembra 2010

Jaro Slávik: Chránim si duševné zdravie, preto Novu nesledujem

Porotca Česko Slovensko má talent, Jaro Slávik, ktorý sa stáva na Slovensku aj v Čechách čoraz populárnejším, absolvoval online rozhovor s návštevníkmi internetového portálu. Prečo sa mu nepáčil "krvavý" iluzionista a čo si myslí o Talentmanii?

Porotca Česko Slovensko má talent, Jaro Slávik, ktorý sa stáva na Slovensku aj v Čechách čoraz populárnejším, absolvoval online rozhovor s návštevníkmi Čas.sk. Čo všetko Jaro Slávik prezradil?


Jednou z otázok, ktorá sa v diskusii objavila sa týkala Jarovho hodnotenia iluzionistu, ktorý dostal niekoľko prezývok, najznámejšia je "sekáč". Jaro zdôraznil, že aj keď samotná ilúzia vyšla, tak spôsob prevedenia nefungoval. Nejde len o samotnú ilúziu ale aj o tempe show či dramaturgii a na to "sekáč" mal zabudnúť.


Ak by vás zaujímalo, kde bol Jaro Slávik na dovolenke tak prezradil, že
tento rok si vybral s rodinou Krétu, ale počas roka postíhal aj Dubaj, Cannes či Karpaty v Rumunsku. Kto nevie, tak Jaro je šťastne ženatý, takže žiadne na rôzne návrhy reagoval negatívne. Aj keď sa mu pri pekných slečnách v Česko Slovensko má talent červenali líca :) Mimochodom, Jaro si potrpí na luxus, najviac peňazí utráca za víno, oblečenie, obedy a večere v reštauráciách či cestovanie a knihy.


Niekoľkokrát sa opakovali otázky ohľadom toho, čo hovorí na konkurenčnú šou, príp. konkurenciu ako takú. Vyjadril sa, že televíziu Nova nesleduje, "kvôli ochrane vlastného duševného zdravia". Zároveň spomenul, že nevie o čom je Talentmania, pretože nesleduje veci, ktoré nie sú pre jeho život podstatné.


A aký má názor na moderátorov oboch šou? "Leoš je mimoriadne populárny ale Pyco a Jakub sú skvelí moderátori. Kto bude lepší rozhodnete vy." A aký je jeho obľúbený porotca? Aby nebolo málo uviedol dvoch: Lucku Bílú a Jana Krausa :)


Foto: Pluska.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára