nedeľa 26. septembra 2010

5. díl ČSMT: Správné castingové vyvrcholení

Na dnešek se museli těšit nejen fandové ČSMT, už od minulé ukázky - co nás příště čeká – jsme nemohli dospat. A stalo se to skutečností, dámy a pánové, dnes skončil poslední divadelní sestřih, my na to můžeme říci snad jen „WOOW“. Co všechno si pro nás dnes tvůrci připravili? Podívejte se do celého článku.

Na dnešek se museli těšit nejen fandové ČSMT, už od minulé ukázky - co nás příště čeká – jsme nemohli dospat. A stalo se to skutečností, dámy a pánové, dnes skončil poslední divadelní sestřih, my na to můžeme říci snad jen „WOOW“. Co všechno si pro nás dnes tvůrci připravili?


A že bylo na co se dívat! Hned na úvod nám doslova vyrazili dech akrobaté ze skupiny Chebejet, jejich výkon byl neuvěřitelný, možná to mohlo připomínat britské Spellbound, ale i tak klobouk dolů. O poprask celého divadla se zasloužilo hodně tanečních skupin, jedna lepší jak druhá, opravdu v této kategorii je konkurence velká. Určitě vás zaujalo i Duo Mardzanis-chlápek, který si propíchl jazyk.


A otevřenou pusou jste museli sledovat i Mongloku Amarjagalu Dungu, která je snad z gumy. Chmurnou atmosféru přinesl se svými básněmi Mikuláš Hanes, překvapivě nepostoupil. O neuvěřitelnou show se postarala i skupina Flying Boys Kolín! I Lucie se dočkala toho, že jí někdo zbavil zla z prstenu. Ke konci nám zazpívala i maličká Anetka a oči se neleskly jenom jí. Na závěr se předvedlo ještě mnoho talentů mimo jiné dva kluci s harmonikami, 2 zpěvačky.


Divadelní sestřihy tímto skončily, dnes jsme mohli vidět, podle nás, zatím nejlepší díl! Člověk se ani vteřinu nenudil, porota měla skvělé hlášky, to samé moderátoři. Střih, hudba, talenty, vše na jedničku. Dnešek byl krásným završením castingů. Nevíme jak vy, ale my už teď hoříme nedočkavostí dalšího dílu, půjde totiž o všechno! Ve velkém třesku postoupí jen ti nejlepší z nejlepších! Podle ukázek se bude na co těšit. Jak dnes hodnotíte tento díl? Těšíte se na příště?


Foto: Joj.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára