nedeľa 19. septembra 2010

4. díl ČSMT: Nové hvězdné talenty, ale i blázni na scéně

A po týdnu je to tu zas - mánie zvaná ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT! Dnes jsme měli možnost zhlédnout předposlední castingový – 4.díl nejlepší světové show. Čím nás tento díl překvapil, šokoval, potěšil a znechutil? Víc se toho dozvíte z pokračování.

A po týdnu je to tu zas - mánie zvaná ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT! Dnes jsme měli možnost zhlédnout předposlední castingový – 4.díl nejlepší světové show. Čím nás tento díl překvapil, šokoval, potěšil a znechutil?


Na začátku show nás opět uvítala moderátorská dvojice, poté přišli porotci a mohlo se začít! Dnešní díl naservíroval více talentů než antitalentů. Mohli jsme vidět úžasné taneční, akrobatické, fakírské nebo pěvecké vystoupení. Začalo to vystoupením skonem na trampolíně, nebylo to jen tak ledajaké skákání, ale účinkující to měli dobře promyšlené, všechno jim perfektně vycházelo. Celé Národní divadlo se dostalo do rytmu Tiny Turner alias ChiChi Tornada. Na scénu dorazil i Zdeněk Kožíšek, který bez předvedení výkonku dostal rovnou 3 X-ka, objevil se i v konkurenční show.


O svůj zpěv se přišla podělit i 13letá Švýcarka Julia, ta okouzlila celé divadlo. Dostavil se i důchodce s nakresleným skokem do bazénu, avšak před porotou ani diváky neobstál. Snad všechny musela rozproudit skvělá taneční skupina Magic Free Groups, opravdu smekáme. O ojedinělý zážitek se postarali i Capoeira Achej, kteří předvedli též výborný výkon. Hlavní aktér se ukázal až na konci, byl to 23letý nezadaný Radek Bakalář, předvedl tanec a kouzla v jednom, docela by nás zajímalo, jak svůj trik dělá.


Díl od dílu se show lepší, dostává dramatičnost, už se nemůžeme dočkat na poslední castingový díl, ten nám naservíruje, alespoň podle ukázky, výborné talenty! Těšte se už za týden. A jak se vám líbil tento díl?


Foto: Joj.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára