streda 4. augusta 2010

Ošiaľ menom ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT pokračuje divadlami!

Prípravy na prvé natáčanie divadelných častí vrcholia. Už zajtra 5. augusta majú možnosť diváci uvidieť prvé talenty, ktoré sa zúčastnili na kastingoch v Česko Slovensko má talent.


V pražskom Národnom divadle sa už všetko pripravuje na zajtrajší veľký deň. Produkcia oznámila už všetkým divákom, ktorí sa chcú zúčastniť natáčania, že ich očakáva pred divadlom v dvoch časoch o 12:30 a 18:00.


Admnistrátori, oficiálnej facebookovej stránky fanúšikov, oboznámili, že v prvom bloku ešte majú pár miest voľných, druhý blok je už úplne obsadený. Produkcia Česko Slovensko má talent prosí všetkých divákov, aby počas natáčania neodchádzali na prestávky (jedlo, toaleta a podobne), pretože nebudú môcť tieto voľné miesta obsadiť a keďže ide o nakrúcanie častí, ktoré budú odvysielané v televízií, budú vznikať prázdne medzery medzi divákmi.


Štáb Česko Slovensko má talent pripravil pre všetkých divákov aj občerstvenie, v Národnom divadle v Prahe bude bufet, kde si bude môcť každý zakúpiť, čo bude potrebovať.


Prajeme vám príjemnú zábavu a nezabudnite vytvoriť tú neopakovateľnú atmosféru, aká vzniká v rôznych verziách svetoznámej Got talent. Ak sa chcete zúčastniť natáčania v Brne alebo v Bratislave, stále máte možnosť. Stačí vyplniť formulár, ktorý nájdete na oficiálnej stránke československej súťaže.


Divácka kulisa v Britain´s Got Talent


Článok vytvoril externý autor panelak.blogspot.com


Foto: TV Joj

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára