streda 18. augusta 2010

Supervízor Talentu Bruno bol vo Funku: Adela mu k narodeninám darovala Talentmaniu

Supervízor Česko Slovensko má talent, Braňo "Bruno" Ciberej, známy ako moderátor zo zákulisia mnohých šou, bol včera hosťom Rannej šou Adely a Sajfu.


Hneď v úvode prvého vstupu, keď Adela Banášová, porotkyňa konkurenčnej Talentmanie, predstavovala hosťa Bruna, došlo k momentu, keď názov šou ČSMT nepovedala sama, ale jej kolega Sajfa. Vtedy sa Bruno spýtal, "Ty to nemôžeš vysloviť?" Adela vtipne zareagovala, že môže, ale ako porotkyňa konkurenčnej šou by do nej mohol udrieť blesk. Ktovie či nemyslela na niečo (niekoho) konkrétne :) V priebehu vysielania však už aj sama názov vyslovila.


Trojica moderátorov a dobrých kamarátov sa bavila o tom, akú má Bruno ako supervízor úlohu. "Dohliadam nad celou tou mániou," s úsmevom definoval Bruno náplň práce, jemne podpichujúc situáciu z úvodu. Neskôr sa poslucháči dozvedeli, že Bruno poúčal porotu, ako a kedy používať "bzučiaky", takisto, že si zapisuje ku každému talentu poznámky a sleduje celú šou z balkóna divadla.


V závere posledného vstupu s Brunom sa moderátor pochválil, že projekt Česko Slovensko má talent dostane 29. augusta k narodinám, načo Adela zareagovala, že "aj Markíza ti venuje projekt k narodeninám." V celom vysielaní tak bolo cítiť, že moderátorka Rannej šou patrí k inému talentovému projektu, ako o ktorom sa vo vysielaní bavili.


Bruno okrem supervízora Česko Slovensko má talent bude od septembra opäť moderátorom jeho exkluzívnej relácie Exclusiv.


Záznam z rannej šou si môžete vypočuť tu.



Foto: Topky.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára