pondelok 2. augusta 2010

Nový seriál: Svetové verzie Got talent. Dnes 1. séria America´s Got Talent

Prvá séria najväčšej talentovej šou sa v Amerike vysielala v roku 2006. Jej víťazkou sa stala len jedenásťročná Byanca Ryan.


Prvá séria America´s Got Talent sa vysielala v letnej časti sezóny od 21. júna a vyvrcholila 17. augusta. Nasadzovaniu do letnej štruktúry ostala stanica NBC verná aj v ostatných ročníkoch. Kastingy do novej šou sa konali v troch veľkých mestách Los Angeles, New York a Chicago. Porota bola v zložení Piers Morgan, Brandy Norwood a David Hasselhoff.


Úvodná časť bola z pohľadu čísel rekordná, prekonala totiž aj premiérový štart najobľúbenejšej šou v Amerike, American Idol v roku 2002. Got Talent debutoval v Amerike s takmer 12 a pol miliónom divákov. Šou sa vysielala v stredy, pričom tzv. Rozhodnutia boli vysielané na druhý deň.


Víťazkou prvej série sa stala iba jedenásťročná speváčka z Philadelphie, Bianca Rayn. Tá porotcov očarila hneď na kastingu v New Yorku, kde zaspievala "And I Am Telling You I'm Not Going" pôvodne naspievanú Jennifer Holliday. Jej výkon zo semifinále, z ktorého ju poslali ďalej diváci si môžete pozrieť vo videu.


Priemerne sledovalo prvú sériu America´s Got Talent 10 miliónov divákov, finále viac ako 12 miliónov. To vytvorilo jasný základ pre pokračovanie tejto šou, ktorá dostala aj Ameriku.


V budúcom dieli tohto seriálu sa tešte na najoriginálnejšie vystúpenia America´s Got Talent 2006.


Víťazka America´s Got Talent 2006: Bianca Ryan (spieva Piece of My Heart od Janis Joplin)



FOTO: celebritywonder.com

VIDEO: Youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára