pondelok 23. augusta 2010

Grgajúci chlapec tentokrát neuspel!

Patrik Leško známy z prvej série slovenského Talentu musel prijať veľkú porážku. Nakrúcanie divadelnej časti Česko Slovensko má talent v bratislavskom národnom divadle pre neho dopadlo fiaskom a v show skončil.


Pred dvoma rokmi usmievavý chlapec predviedol slovenskému národu svoj netradičný talent. Vtedajšej porote ukázal ako vie bez problémov vygrgať mená. Porotcovia z neho boli nadšení a váľali sa od smiechu, hlavne aj súčasný porotca ČSMT Jan Kraus. "Hviezdne vojny by mali mať pokračovanie," povedala na margo netradičného chlapcovho talentu Adela Banášová. Paľo Habera sa vyjadril, že "tak ako Rolling Stones by nemohlo pokračovať bez Micka Jaggera, tak ani Slovensko má talent by nemohlo ísť ďalej, keby si tam nebol ty!". Jan Kraus po chlapcovom vystúpení tvrdil, že "ak tento chlapec vyhrá Talent, tak Slovensko bude vylúčené z Európskej únie." Patrik to v roku 2008 dotiahol až tesne pred finále.



Pozrite si vystúpenie grgajúceho chlapca v Slovensko má talent



Prešli dva roky a Patrik Leško skúšal šťastie aj v Česko Slovensko má talent. Tentoraz však všetkých neohúril, dokonca Lucie Bíla bola poriadne prekvapená, že tento chlapec je na Slovensku už známym pojmom. "Ja som ako mama a ako človek, ktorý to nemá rád, skrátka nemohla jeho grganie oceniť. Nepustila som ho ďalej. Potom som sa dozvedela, že on je tu hviezdou už od minulej súťaže. No podľa mňa by sa už mal začať venovať niečomu zmysluplnejšiemu," povedala po vystúpení speváčka. Ako hodnotili Patrikov výkon zvyšní dvaja porotcovia? Zmenil Jan Kraus svoj názor z pred dvoch rokov a udelil grgajúcemu chlapcovi červené "X-ko"? To sa dozvieme už čoskoro na obrazovkách TV JOJ a TV Prima!


Foto: Topky.sk

Video: Youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára