štvrtok 12. augusta 2010

Divadlo v Brne: Diváci milujú Talent!

Dnes sa končí trojdňový maratón nakrúcania divadelnej časti Česko Slovensko má Talent v Brne. Nepoznáme síce talenty, ktoré vystúpili na javisku, no zo statusov na oficiálnej facebookovskej stránke projektu možno vyčítať, že táto originálna súťaž strhne všetkých.


Od utorku do štvrtka mohli byť diváci, teda štvrtý porotcovský článok, ktorí sa zúčastnili nakrúcania v Mahenovom divadle v Brne svedkami ozajstnej show. Všetci sa zhodujú, že federálny Talent bude skutočne dobrý a lepší než slovenská verzia z roku 2008 preto, lebo dodržuje základné pravidlo anglického Talentu - a tým je zabávať ľud. Nádherná divadelná scéna mohla byť svedkom nevšedných talentov, ktoré ohodnotila nám už dobre známa hviezdna porota. Tá na sebe zjavne nejavila ani tú najmenšiu známku únavy, hoci si v týchto dňoch poriadne neoddýchli. Všetko zrejme ide podľa plánu a vidieť, že je za tým poriadny kus práce. Produkcia Talentu si rozhodne od nás zaslúži jeden veľký potlesk.


Účastníci nakrúcania, ktorí prišli takmer z celej Českej republiky a možno aj zo Slovenska nechávajú na facebooku ďakovné odkazy, striedajú sa slová ako úžasné, okázalé, jedinečné. Síce sa tu sem-tam objaví aj kritika, no tá je zväčša technického charakteru. Veríme, že všetci zúčastnení budú na tieto dni ešte dlho spomínať a všetkým postupujúcim držíme palce a tešíme sa na nich na obrazovkách TV JOJ a TV Prima :-)


FOTO: produkcia ČSMT, facebook.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára