sobota 14. augusta 2010

Črtá sa ďalší partner Česko Slovensko má talent. "Adelino" Fun Rádio

Nielen ČSOB, Ferrero a Tesco budú partnermi projektu Česko Slovensko má talent, z mediálnej oblasti sa črtajú hlavní partneri Čas.sk a Fun Rádio.


Dnes sa totiž na vlnách Fun Rádia ozval hlas Jakuba Prachařa, ktorý ohlásil titulnú pieseň k projektu Jojky a Primy. Upozornil na to návštevník portálu medialne.sk. Po portáli Čas.sk, ktoré zas prinieslo "exkluzívne" svoju pieseň na svojom webe, by tak bolo Fun Rádio druhým veľkým mediálnym partnerom pre šou.


Ak by sa "Funko" naozaj stalo partnerom Talentu, zopakovala by sa situácia z jari, kedy sa Fun Rádio stalo partnerom tanečnej šou Showdance a Sajfa spolu s moderátorkou konkurenčnej tanečnej šou Adelou vo svojom rannom vysielaní spovedali práve súťažiacich jojkárskej šou. Moderátorka Markízy dokonca účinkovala aj v tanečných spotoch rádia pred Showdance.


Pre tvár Markízy, Adelu Banášovú, by to tak bola ďalšia sezóna, v ktorej by vo svojom rannom vysielaní rozoberala konkurenčnú šou, pričom je tvárou inej. Neúspechom a negatívnymi ohlasmi sa skončila zatiaľ jej jediná relácia na obrazovke Jojky, Ranná šou s Adelou a Sajfom. Diváci jej vyčítali ignorovanie divákov napriek tomu, že v čase televízneho vysielania pracovala nielen pre rádio.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára