sobota 7. augusta 2010

Čas.sk si privlastnil exkluzivitu titulnej piesne, bude novým partnerom Talentu?

Bulvárny portál Čas.sk včera uverejnil článok, v ktorom mal ako prvý priniesť titulnú pieseň šou ČSMT. Tá však skoro mesiac koluje po internete a zverejnená bola aj na blogoch.


Portál Čas.sk, zameraný zväčša na bulvárne témy sa včera možno omylom zahral s exkluzivitou. Kým titulná pieseň od Nicole J McCloud sa na internete objavila v druhej polovici júna a uverejnená bola aj na našom blogu, Čas.sk nabáda návštevníkov k vypočutiu piesne vetou "Úvodnú zvučku si môžete vypočuť exkluzívne iba na Čas.sk!". Zároveň sa mýli už titulok článku, kde si čitatelia portálu môžu vypočuť pieseň ako prví.


Prekvapujúca je aj zmienka o podobnosti piesní, na ktorú upozornil práve náš blog a priniesol stanovisko oboch strán.


Je tak otázne, či práve portál Čas.sk nebude exkluzívnym mediálnym partnerom projektu Česko Slovensko má talent. Tento krok by tomu nasvedčoval. Možno by však pre najväčšiu šou bol lepším partnerom konkurenčný portál Topky.sk tak, ako tomu bolo v prípade TV Joj aj pri Showdance. Topky totiž vykazujú výrazne vyšší počet unikátnych návštev ako konkurenčný Čas.


FOTO: Cas.sk

2 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Lenže, ak by bol partnerom Čas.sk, tak by bol partnerom aj denník Nový čas :) Takže Čas.sk + Nový čas je viac ako Topky.

Miso-admin povedal(a)...

To nemusí byť samozrejmosť ;)

Zverejnenie komentára