streda 11. augusta 2010

Ako dopadne súboj talentov? Toto tvrdia mediálni odborníci

Blog ČSTALENT.blogspot.com, ktorý je vďaka vám najčítanejším a najnavštevovanejším fanúšikovským blogom o Talente na Slovensku i v Česku, show Česko Slovensko má Talent a dianie okolo nej poctivo monitoruje. Keďže sa na nás o pár dní chystá doslova súboj talentov, spýtali sme sa odborníka na televízne dianie, Ivana Kraska z protálu medialne.sk, ako to celé môže dopadnúť. Prečítajte si jeho vyjadrenie.


"Televízia Markíza je silnejším hráčom na trhu, v sezóne 2009/2010 dosahovala share 30 % v skupine 12+, kým Joj len 20 %. Takisto má o niečo lepšie pokrytie a aj silnejší návyk svojich divákov na veľké talentové šou. Pre všetky tieto dôvody má jej Talentmania šancu dosahovať vyššiu sledovanosť ako Česko Slovensko má talent," uvažuje Krasko no dáva nádej aj Jojke. "Avšak v reklamne dôležitej skupine 12-54 môže byť súboj tesnejší – veľa záleží aj od marketingu. V každom prípade, Joj si môže medziročne zlepšiť výkony v nedeľnom prime-time, kde pred rokom ponúkala "iba" akvizície." A ako to dopadne u našich českých susedov? "V Česku vidím súboj Nova – Prima jednoznačne v prospech Novy."


Iný názor má český odborník Evžen Skřivánek, ktorý sa pre český denník Aha! vyjadril takto:"„Diváci podle mého názoru dají přednost pořadu, který znají již ze zahraničí. Obávám se, že Nova spláče nad výdělkem. Stejně, jako když proti StarDance České televize nasadila nepovedené Bailando a proti první řadě VyVolených reality show Big Brother,“


FOTO: Medialne.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára